Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki macie puls?

aha26

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

całkiem możliwe, chyba, że wcześniej szlag mnie trafi z innego powodu :roll:

Podobno na starość ciśnienie się zwiększa i większość cierpi na nadciśnienie, więc może mi się wyrówna.

Minusy niskiego ciśnienia i jednocześnie niskiego tętna

- senność, brak ruchu powoduje zasypianie w każdym miejscu - muszę uważać jak jadę autem, raz mi się przysnęło przy 80km/h na ułamek sekundy. To wystarczyło, abym znalazła się na - na szczęście - pustym, przeciwnym pasie.

W czasie jazdy, szczególnie po południu muszę żreć cukierki

- ciężkie wybudzanie się poranne, bez kawy nie trafiam w otwór drzwiowy

- brak możliwości nie jedzenia w trakcie dnia - ból glowy

Plusy

- rewelacyjnie się czuję prowadząc aktywny tryb zycia

- kiedyś trener nie mógł mnie zmęczyć / zalozył sobie, że mamy dojść z tętnem do 140 uderzeń na minutę, a ja padałam na nos a tętno 120 :lol: Ale to było dawno i nieprawda

Majka, badałaś hormony tarczycy?

całkiem możliwe, chyba, że wcześniej szlag mnie trafi z innego powodu :roll:

Podobno na starość ciśnienie się zwiększa i większość cierpi na nadciśnienie, więc może mi się wyrówna.

Minusy niskiego ciśnienia i jednocześnie niskiego tętna

- senność, brak ruchu powoduje zasypianie w każdym miejscu - muszę uważać jak jadę autem, raz mi się przysnęło przy 80km/h na ułamek sekundy. To wystarczyło, abym znalazła się na - na szczęście - pustym, przeciwnym pasie.

W czasie jazdy, szczególnie po południu muszę żreć cukierki

- ciężkie wybudzanie się poranne, bez kawy nie trafiam w otwór drzwiowy

- brak możliwości nie jedzenia w trakcie dnia - ból glowy

Plusy

- rewelacyjnie się czuję prowadząc aktywny tryb zycia

- kiedyś trener nie mógł mnie zmęczyć / zalozył sobie, że mamy dojść z tętnem do 140 uderzeń na minutę, a ja padałam na nos a tętno 120 :lol: Ale to było dawno i nieprawda[/q MAJKA badalas poziom cukru!?

katja - sądzisz, że powinnam? woli nie posiadam............ może przy okazji zbadam :roll:

waldibmw - poziom cukru mam w normie :roll:

PS. Fajny z Ciebie dzieciak był, a patrz co z niego wyrosło 8)

Generalnie jestem zadowolony z tego co uroslo!!( panie nienarzekaja :wink: ) A jaki Masz w cyfrach poziom cukru i jak go mierzysz???