waldibmw 20.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ponad 300m2 na dole przeciez napisalem ze uroslo wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 20.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Podpiwniczony czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 20.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Podpiwniczony czy nie?Pod czescia sa piwnice zasypane ,jeczcze sie donich niedobralem,jezeli bedzie,ladne sklepienie to zostawie na piwnice z winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 całkiem możliwe, chyba, że wcześniej szlag mnie trafi z innego powodu Podobno na starość ciśnienie się zwiększa i większość cierpi na nadciśnienie, więc może mi się wyrówna. Minusy niskiego ciśnienia i jednocześnie niskiego tętna - senność, brak ruchu powoduje zasypianie w każdym miejscu - muszę uważać jak jadę autem, raz mi się przysnęło przy 80km/h na ułamek sekundy. To wystarczyło, abym znalazła się na - na szczęście - pustym, przeciwnym pasie. W czasie jazdy, szczególnie po południu muszę żreć cukierki - ciężkie wybudzanie się poranne, bez kawy nie trafiam w otwór drzwiowy - brak możliwości nie jedzenia w trakcie dnia - ból glowy Plusy - rewelacyjnie się czuję prowadząc aktywny tryb zycia - kiedyś trener nie mógł mnie zmęczyć / zalozył sobie, że mamy dojść z tętnem do 140 uderzeń na minutę, a ja padałam na nos a tętno 120 Ale to było dawno i nieprawda Majka, badałaś hormony tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 całkiem możliwe, chyba, że wcześniej szlag mnie trafi z innego powodu Podobno na starość ciśnienie się zwiększa i większość cierpi na nadciśnienie, więc może mi się wyrówna. Minusy niskiego ciśnienia i jednocześnie niskiego tętna - senność, brak ruchu powoduje zasypianie w każdym miejscu - muszę uważać jak jadę autem, raz mi się przysnęło przy 80km/h na ułamek sekundy. To wystarczyło, abym znalazła się na - na szczęście - pustym, przeciwnym pasie. W czasie jazdy, szczególnie po południu muszę żreć cukierki - ciężkie wybudzanie się poranne, bez kawy nie trafiam w otwór drzwiowy - brak możliwości nie jedzenia w trakcie dnia - ból glowy Plusy - rewelacyjnie się czuję prowadząc aktywny tryb zycia - kiedyś trener nie mógł mnie zmęczyć / zalozył sobie, że mamy dojść z tętnem do 140 uderzeń na minutę, a ja padałam na nos a tętno 120 Ale to było dawno i nieprawda[/q MAJKA badalas poziom cukru!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 23.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 http://img251.imageshack.us/img251/2424/rookie005en8.jpg TAK wygladalem jak bylem maly,potem uroslem 184/99i reszta tez Strasznie szybko urosłeś, zważywszy, że ten sprzęt hp, z którego masz pudło obok siebie, został wprowadzony na rynek cos około 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 katja - sądzisz, że powinnam? woli nie posiadam............ może przy okazji zbadam waldibmw - poziom cukru mam w normie PS. Fajny z Ciebie dzieciak był, a patrz co z niego wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Strasznie szybko urosłeś, zważywszy, że ten sprzęt hp, z którego masz pudło obok siebie, został wprowadzony na rynek cos około 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Przeciez by sie goly nie pokazal, nawet w mlodosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.11.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja myślę, że to wnuczek waldiego bo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 katja - sądzisz, że powinnam? woli nie posiadam............ może przy okazji zbadam (...) przy okazji nie zaszkodzi zbadać TSH, fT3 i fT4. Niski puls, senność to mogą, ale nie muszą, być objawy niedoczynności tarczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja myślę, że to wnuczek waldiego bo podobny OK!! powiem prawde ,to moj syn, ma teraz 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.11.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja myślę, że to wnuczek waldiego bo podobny OK!! powiem prawde ,to moj syn, ma teraz 4 lata syn ma 4 a Ty?? sorry za wścibskie pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 katja - sądzisz, że powinnam? woli nie posiadam............ może przy okazji zbadam waldibmw - poziom cukru mam w normie PS. Fajny z Ciebie dzieciak był, a patrz co z niego wyrosło Generalnie jestem zadowolony z tego co uroslo!!( panie nienarzekaja ) A jaki Masz w cyfrach poziom cukru i jak go mierzysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja myślę, że to wnuczek waldiego bo podobny OK!! powiem prawde ,to moj syn, ma teraz 4 lata syn ma 4 a Ty?? sorry za wścibskie pytanie TYLKO 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja myślę, że to wnuczek waldiego bo podobny OK!! powiem prawde ,to moj syn, ma teraz 4 lata syn ma 4 a Ty?? sorry za wścibskie pytanie TYLKO 56 Na awatarze w wozku bocznym jest moj najstarszy syn 19lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 gratuluję syna a mama syna ile ma lat? sorry, że taka wścibska jestem po raz drugi ale to wszystko tak a propos tego kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 gratuluję syna a mama syna ile ma lat? sorry, że taka wścibska jestem po raz drugi ale to wszystko tak a propos tego kąta W tejchwili 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 dziękuję za szczerość koniec pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 23.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 IZAT - jak Masz jeszcze jakies pytania ,niekrepuj sie ,poprostu pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts