katka 07.08.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Witam wszystkich bardzo serdecznie . Jeszcze się nie buduje jestem dopiero na etapie szukania odpowiedniej działki pod przyszła budowę domu. Forum to stanie się teraz moją obowiązkową lektura i zapewne będę Wam zawracać głowę różnymi pytaniami. Na razie czytam archiwum forum i muszę przyznać, że oprócz cennych informacji zauważyłam bardzo przyjazną atmosferę. Jak los pozwoli może nie długo dołączę do Was budujących i może mnie też przyjmiecie tak miło . To tyle na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.08.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Serdecznie witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 08.08.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Witaj w klubie. Masz juz jakieś sprecyzowane wymagania odnośnie działki czy projektu domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.08.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 No to witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 08.08.2003 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Dzięki za miłe powitanie . Myślę, że mam już dość jasno sprecyzowane wymagania zarówno co do działki jak i przyszłego domu, ale czas pokaże co z tego wyjdzie. Po wycieczce krajoznawczej bardzo mocno zawęziłam obszar poszukiwań działki właściwie do dwóch miejscowości (oczywiście chce uciec z miasta) i tu może być problem ze znalezieniem odpowiedniej (co do wielkości, mediów, drogi dojazdowej itp.). Projekt będzie indywidualny, mniej więcej wiem co chce teraz pytanie czy architektowi uda się to wszystko skomponować, mam taka nadzieje, bo nie chcę żadnych ekstrawagancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Katka, a dlaczego nie projekt typowy, przejrzałaś te gotowe, jesteś może indywidualistką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 09.08.2003 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Nie, nie jestem indywidualistką i nie chodzi mi oto żeby mieć dom jakiego nikt niema . Pierwotnie miał być kupowany gotowy projekt i przejrzałam setki takich projektów i nie znalazłam takiego, który byłby pod każdym względem idealny, było kilka, które i tak trzeba by było przerabiać a mam dobrego znajomego architekta, więc doszłam do wniosku, ze mimo wszystko prościej będzie jak całość on zaprojektuje niż ma przerabiać czyjś projekt. Po za tym mam nadzieje, że zgrabnie wkomponuje dom w otoczenie (którego jeszcze nie mam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 katka witaj i pozdrawiam ze szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts