yemiołka 11.03.2002 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 czy ktoś z Was je planuje? zamawiacie u stolarza czy producenta okien? jak mocujecie? dajecie od środka rygle? czy rzucacie antyzłodziejskie klątwy? no i ile kosztuje to cudo? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.03.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 zamierzam mieć, choć mam wątpliwości co najmniej tyle co ty. Tak na marginesie to w Polsce są mało popularne i niewątpliwie jest to luka dla zainwestowania w dobry biznes. Ja pewnie jak i wiele innych rzeczy będę próbowął zrobić sam - drewniane, zabejcowane. Można wzmocnić, je blachą, choć nie wiem jakie będą walory wizulane takiego wyrobu. Sam jestem ciekaw kto robi takie cuda. Może jakiś adres internetowy, pewnie by uchylił trochę tajemnicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 11.03.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Widziałem u FERNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Są reklamy jakiegoś producenta spod Z. Góry w Muratorze. Koszt: tyle co okno (w przeliczeniu na m kw). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1719498932 11.03.2002 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Anonimowy! A nie pamiętasz przypadkowo w którym numerze Muratora znalazłeś tego producenta? A tak przy okazji: czy ktoś zetknął się z producentem okiennic zwijanych ( harmonijkowych ) montowanych od wewnątrz pomieszczenia.Te na zewnątrz są przesympatyczne, stwarzają wspaniały widok dla oka normalnego człowieka, ale jednocześnie nieproszonym gościom wskazują w ciągu dnia, że nikogo nie ma w domu. Natomiast te zwijane stanowiłyby moim zdaniem większe bezpieczeństwo w nocy, bo ich po prostu w nocy raczej nie widać i w razie takiej nieproszonej wizyty, której pierwszym krokiem byłby rzut kamieniem w szybę, to jest jeszcze szansa w nocy, mając od środka zamknięte okiennice, zadziałać ( jeśli się zdąży ). Tak myślę.Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 12.03.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Grażyna: nie pamietam ale przejrzyj z ostatnich pół roku: a jak zaczekasz do jutra to odnajdę. Jeśli jestes z W-wy to jeszcze kilku producentów można znaleźć na Bartyckiej. Okiennice robią też producenci okien na zamowienie: wspomniane juz Ferno, Stolar spod Wrocławia z tego co pamietam. Pytaj. Okiennice zwijane: kwestia gustu. Wolałbym zwykłe zamykane. Dorobię sobie do domku jak już w nim zamieszkam. Nie są niezbędne jak np. instalacja C.O. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: EM dnia 2002-03-12 09:54 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1719498932 12.03.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 EM!Oczywiście, że zaczekam, bo to dla mnie sprawa przyszłości, a nie terażniejszości.Dzięki.Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 13.03.2002 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Grażyna - no więc tak: reklama jest w lutowym numerze '02 na stronie 151. Podaja tez adres: http://www.okiennice.plPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1719498932 13.03.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 No popatrz, tak blisko, bez wertowania sterty numerów. Ja tego lutowego nie zdążyłam jeszcze w całości przejrzeć, dlatego nie zauważyłam.Za adres strony też dziękuję.Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek p. 13.03.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 podaję adres na okiennice np.http://www.okiennice.com.pl Marek pytlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts