Gość 07.08.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Czy ktoś kupował okna plastikowe z firym Linda? Zamierzam zamówić od niech okna wraz z roletami. Firma wygląda solidnie ale wolałbym posłuchać opinii klientów, jak oceniają współpracę z tą firmą i jakość ich okien po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Odzew na pytanie powala mnie! Czyżby nikt nie kupował okien w systemie Veca w firmie Linda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galber 08.08.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Nie kupowałem okien w firmie Linda.Czy taka odpowiedź 'gościa' zadowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polcia 08.08.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja jestem na etapie szukania okien i chyba zdecydujemy sie na okna z budvar centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts