Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt JUTRZENKA GL150 pracownia ATRIUM

Recommended Posts

Czy budowaliście taki domek GL150 z pracowni Studio Atrium . Będę wdzięczny za opinie , zdjęcia oraz informacje o kosztach budowy.

Jak się w takim domku mieszka ?

Kilka razy już na różnych forach się o ten projekt pytałem - jak na razie bez odpowiedzi ?

Czy nikt takiego domku nie buduje lub nie wybudował ?

Nam się bardzo podoba i jesteśmy zdecydowani na ten projekt chyba ,że coś wpadnie w oko w ostatniej chwili .

• 1 month później...

Czy Ktoś buduje lub wybudował ten domek GL 150 lub jego wersję z garażem GL342 Beata :

http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-150,168,61,opis.html

Proszę o opinie jak się budowało ten domek , jak się w nim mieszka oraz co w nim zmieniliście w środku.

Proszę o przesłanie zdjęć na priva za co z góry wielkie dzięki

:lol:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

mpkg napisał :

Witaj, mam podobny problem interesują mnie 2 projekty z tego studia GL 49 Mikołaj i GL 283 Zefirek niestety również nie mogę znaleźć zbyt wielu konkretnych opinii na temat ich realizacji. Pozdrawiam

Myślę ,że Ci co wybudowali domki wg tych projektów przestali wchodzić na forum . Szkoda ich opinie byłyby bardzo ciekawe . Jak dotąd znalazłem 2 osoby budujące GL150 i GL342 i tyle po 3 miesiącach szukania na forum.Szkoda.!!

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...