zbigu 07.08.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. Coś czuje że mocno ześwirowałem, ale czytając Wasze posty widze że nie jest to w tym kraju odosobniony przypadek, chociaż ... nie wiem czy dobrze kombinuje, ale większość z Was buduje bo ma pieniądze (większe czy mniejsze) - ja natomiast chce budować żeby pieniądze mieć troche to "zakręcone" ale ma sens pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.08.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Witam i pozdrawiam krajana z województwa i miejsca pracy (K-ce Centrum)Co do budowania po to by pieniądze mieć to znam i ja taki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts