pado 31.07.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Foczki dzięki za ofertę pomocy . Kto wie czy nie skorzystam !Jak na razie walczę sam , od czasu do czasu pomaga mi kolega i robotę ciagniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Taka mała sugestia. Zerknij w projekt czy jest rozrysowany sposób połączenia belek opartych na filarach z domem. U mnie to właśnie wyszło i muszę nadlać belkę nad nadprożem drzwi wejściowych, żeby wszystko było połączone. Poza tym jeśli robisz strop zgodny z projektem, to zwróć uwagę, że strop nad garażem nie ma wieńca dookoła, a jedynie na trzech ścianach U mnie zweryfikował to kierownik budowy i robię dookoła garażu, ale tak sobie pomyślałem, że nie zaszkodzi Ci o tym wspomnieć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.08.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dzięki za zwrócenie uwagi na te beleczki nad wejściem. Faktycznie teraz jest na to czas., a później mogłoby być za późno.. A tak na MARGINESIE TO JAK TO WSZYSTKO zakotfiłeś w murze budynku ? Jak się robi samemu to czasem nad wszystkim trudno jest zapanować. Niestety ...Ale cieszę sie ,że buduję własnymi siłami , bo Ci fachowcy których miałem to niestety jak teraz coraz częściej widzę byli super fachowi od kasy , a robota jakoś wychodziła im bokiem.zasada byle szybciej do kasy właściwie odzwierciedla ich fachowośc . Bardzo sie co do nich pomyliłem wraz z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.08.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No właśnie zakotwię to przez wylanie dodatkowej belki, opartej na murze na poziomie projektowanych belek pomiędzy domem i filarami i wszystko będzie tworzyło rodzaj wieńca. Prawdopodobnie zrobię to w przyszłym tygodniu i wtedy wkleję jakieś zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genek36 21.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pado nie wciskaj ludziom kitu w uszy bo znam tą firmę która u ciebie robiła, stawiają teraz dwa wielkie pietrowe domy i powiem szczerze, że jest idealne, szybko i tanio.Tak pisałeś, że w końcu przejechałem się koło twojej budowy i oczom nie wierzę : rozgrzebałeś robotę, krztałtki stropowe naucz się murować, strop nie położony.Z tego co wiem to nie masz kasy na budowe a oczerniasz ludzi.Wstyd wielki szanowny Panie pado !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pado nie wciskaj ludziom kitu w uszy bo znam tą firmę która u ciebie robiła, stawiają teraz dwa wielkie pietrowe domy i powiem szczerze, że jest idealne, szybko i tanio.Tak pisałeś, że w końcu przejechałem się koło twojej budowy i oczom nie wierzę : rozgrzebałeś robotę, krztałtki stropowe naucz się murować, strop nie położony.Z tego co wiem to nie masz kasy na budowe a oczerniasz ludzi.Wstyd wielki szanowny Panie pado !!!!!!!!!!!!!! Cóż, chyba urażony wykonawca się uaktywnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 26.10.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cóż, chyba urażony wykonawca się uaktywnił Pewnie masz rację..Stan jego postów jest znaczny : 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genek36 26.10.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ma jeden post bo nie siedzi jak baran na forum i nie obrabia ludziom dupy, jak się na czymś nie zna tak jak wy to nie dyskutuje więc dlatego ma tyle postów a nie więcej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 26.10.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 no to już masz dwa, napisz prosze jeszcze więcej i staniesz się baranem jak my. albo nie... nie pisz więcej i tak już jesteś baranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.11.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Gratuluje stropu Widzę, że zrezygnowałeś z dwóch okien frontowych. Jaki wymiar mają te duże pojedyncze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.11.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Wymiary okien to 1465 x 1135 jak dobrze pamiętam . Okna mamy powiększone tylko w jednym wymiarze . Chcemy mieć okna 2-skrzydłowa ze szposami bo takie nam się podobają Pozostaje tylko kwestia koloru , ale na to jeszcze przyjdzie czas . Pewnie będą białe ale zobaczymy . A jak wam się podoba pojedyńcze okno zamiast podwójnego w Waszym GL-ku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dawno nie zaglądałam, a tu już widzę pół domku stoi Ślicznie będzie!!! Przyszłam też z życzeniami: W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.12.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/22829864_maja_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts