edziuu 17.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A wedlug mnie to najlepsza firma przynajmniej w praktyce, bo w teorii to wszystkie sa dobre. W bloku to wymienilem okna na OKNA Z KRAKOWA i niestety to byla porazka. Moj blad przyznaje, bo ja wybieralem. Teraz gdy sie przeprowadzam do swojego wymarzonego domku to przeprowadzilismy z zona:) doglebna analize okien. Wybor padl na BUDVAR i poza malzenstwem to chyba najlepszy wybor jaki udalo mi sie dokonac. Okna zamontowano w zeszlym miesiacu i na razie jest ok. Jakosc wykonania bez porownania z innymi firmami. SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A może rozwiniesz w czym tkwi porażka poprzednich okien? I ta wspaniałość aktualnych? Bo póki co Twój post nie wygląda wiarygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timber 01.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 mam okna tej firmy już jakieś trzy miesiące, generalnie jest ok. ale ponieważ po wymianie robiłem jeszcze kilka rzeczy w domu to okna myliśmy jakiś czas po montarzu. Wtedyto stwierdziłem że na dwóch szybach są jakieś takie dziwne czarne kropki wtopione w powierzchnię szyb. Potraktowałem to jako uszkodzenia mechaniczne (ramy nie mają takich uszkodzeń) i zgłosiłem się z reklamacją. Jakież było moje zdziwienie gdy firma w odpowiedzi stwierdziła że jakby to było wewnątrz pakietu to by mi wymienili ale że to jest na zewnątrz to gwarancja tego nie obejmuje. Odwołałem się od takiej decyzji i zobaczymy co dalej. Żeby dopełnić obrazu to dodam że ustalenie stanu faktycznego odbyło się drogą telefoniczną . Reasumując okna i montaż ok. ale trzeba przed montożem wszystko dokładnie sprawdzić łącznie z stanem samych szyb bo reklamacja w tej firmie przypomina farsę. Napisz jakiej wielkości są te kropki, bo do oceny szkła są normy i norma mówi, że na szybie do 1 m2 na stronie zewnętrznej dopuszczalne są "wtrącenia, pechęrze, kropki, plamy itp." maks. 4 szt. o średnicy mniejszej lub równej 3 mm. Na szybie pow. 1 m2 maks. 1 szt. o średnicy mniejszej lub równej 3 mm. na każdy mb. długości brzegu. Na stronę wewnętrzną norma jest trochę ostrzejsza, ale i tak dopuszcza "kropki" do średnicy 2 mm. Jeżeli jesteś zainteresowany to prześlę ci linka lub cały dokument zawierający wytyczne oceny jakości szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabka860 06.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 He He, moi teściowie kupili te okna latem zeszłego roku w Łodzi na Rzgowskiej z szybami energooszczednymi 06 i jak do tej pory żadnych problemów Ja tez tam kupie - jak tylko postawimy nasz domek Budvar ze Rzgowskiej sie reklamuje. Zobaczcie sami ten forumowicz nie jest klientem tylko sprzedawcą. Oto link z allegro. http://aukcje.nasza-klasa.pl/item877012873.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timber 07.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mam wrażenie, że więcej tu ludzi z Budvaru, którzy się chcą reklamować niż wszystkich innych. Jeszcze się niczego nie nauczyli ? niektórym to nawet nicka nie chce się zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mam wrażenie, że więcej tu ludzi z Budvaru, którzy się chcą reklamować niż wszystkich innych. Jeszcze się niczego nie nauczyli ? niektórym to nawet nicka nie chce się zmieniać. Dlatego takie posty najlepiej omijać a jak już się ma ochotę coś skomentować to trzeba ugryźć się w język i pozowilić takiemu postowi odejść w zapomnienie. Ostatnio znalazłem stronkę www jednego z przedstawicieli tej firmy: okna drewniane to u nich nowość - do tego stopnia, ze nawet nie mają własnych zdjęć, bo strona była ozdobiona fotkami od konkurencji (ja rozpoznałem fotografie Urzędowskiego i Vetrexu - kto wie czyje były pozostałe). I co? Reprezentatnt tego biura twierdzi, że oni właśnie takie okna wykonują - a fabryka nic sobie z tego nie robi i pomija milczeniem oszustwo swoich przedstawicieli. Gdzie tu etyka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timber 07.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 finlandia do tej pory nie interesowałem się Budvarem, bo robili plastik (ja się zajmuję drewnem) a drewno robią od niedawna i jeszcze się chyba nie "naumieli", dlatego nie miałem o nich ani pozytywnej opinii, ani negatywnej, ale jak widzę jak oni się rozpaczliwie próbują reklamować (sam wiesz najlepiej, że na forum Oknonetu jest to samo) to moja opinia jest o nich jak najbardziej negatywna, już choćby z racji tego, że w firmie działającej w ten sposób moim zdaniem "coś śmierdzi", i będąc klientem szukającym okien byłbym bardzo podejrzliwy przy wyborze tej firmy.Ale zaznaczam, że to moje prywatne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 11.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Gdzie tu etyka???? Finlandia, tu nie chodzi tylko o etykę. To jest ewidentne wprowadzenie w błąd kupującego, a co za tym idzie "oszustwo". Tylko co z tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łodzianka 09.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ODRADZAM OKNA BUDVAR!!!!!! Nie chcę wypowiadać się na temat ich jakości, bo mam je od 3 miesięcy, więc to za krótko by ocenić je rzetelnie pod tym kątem. Natomiast BARDZO BARDZO odradzam Budvar ze względu na obsługę, terminowość, słowność. Zamówiliśmy okna w Łodzi przy ul.Rzgowskiej. Lalusiowaty pan z włosami na żel udziela wszystkim po kolei "wyjątkowych rabatów" - tak samo zostaliśmy potraktowali my, kuzyn, sąsiedzi. Owszem, cena dość atrakcyjna, ale nie nazywajmy w takim razie tego rabatem! Pan potrafi wcisnąć kit, bajeruje i czaruje- zakładam się, że potrafiłby sprzedać piasek na pustyni!NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ!!! Termin realizacji zamówienia (okna):obiecywali: do 3 tyg (Pan Lalusiowaty: "powinny być już po ok 2 tyg")realizacja nastąpiła.... po 1,5 miesiąca!! Zrobili, z obróbką ( nie polecam!). Po motażu okien przyszedł do nas zaprzyjaźniony fachowiec i wskazał gdzie są niedoróbki.. - Panowie z Budvaru musieli pojawić się ponownie by poprawić to, co sami zepsuli. Szczęście że mieliśmy kogoś kto nam wskazał co jest nie tak... w przecinym razie pewnie teraz siedzielibyśmy w przeciągu i klęli na okna.. Okna były do domku,więc stanęliśmy przed wymianą parapetów. Ponownie Lalusiowaty Pan zadziałał, a my naiwnie daliśmy się namówić.Parapety miały się pojawić we wtorek. Jeszcze w poniedziałek dzwoniliśmy do szefa ekipy, czy wszystko aktualne."tak, tak". Uwierzyliśmy.Wzięłam wolny dzień na wtorek, żeby był ktoś w domu przy instalowaniu parapetów. NIKT SIĘ NIE POJAWIŁ! Pan najpierw nie odebrał mojego telefonu. Za drugim razem po wielu sygnałach odebrał i powiedział, że owszem paraety są ale niektóre z nich są tak porysowane że wstyd przyjeżdzać. Szczerze- nie wierzę w to. Po prostu mieli nas w nosie i umówili na ten dzien inne montaże. Nie mówię tego bezpodstawnie. Sami będąc w biurze, byliśmy świadkami jak Lalusiowaty Pan z Żelem na Głowie obiecywał ludziom przez telefon terminy, a po odłożeniu słuchawki mówił do nas kumpelsko, że to i tak niemożliwe, bo mają już na ten dzień ustawione po 3-4 montaże, a max. mogą robić 1, może 2. KŁAMSTWO W ŻYWE OCZY.Więc pewnie podobnie było z naszymi parapetami.... Na koniec, tylko powiem, że napisaliśmy reklamację do Budvaru. Za nieterminowość (chodizło głównie o parapety, okna mielieśmy im darować) żądaliśmy obniżenia kwoty faktury. Mój dzień wolny z pracy "kosztował", nerwy też....nie mówiąc o niedoróbkach.. Dostalismy odpowiedź na reklamację... po 1.5 miesiąca i naszych licznych telefonach, w których my musieliśmy się dopraszać o to czy rozpatrzyli reklamację i czy możemy im zapłacić (paranoja!)Jak brzmiała odpowiedż?? Łaskawie zgodzili się.... UMORZYĆ NAM ODSETKI W WYSOKOŚCI 3ZŁ!!!!!!!!!!!!!! A my zostawiilśmy u nich grube tysiące... Zostawiam pod rozwagę i życzę bardziej udanych wyborów. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 29.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Może po prostu trafiłaś na punkt partaczy. Ja już drugi raz zamawiałam okna w Budwarze (w sobotę wstawiali w drugim domu) i jestem bardzo zadowolona. Wszystko w pionach i poziomach bez odchyłów. Myślę, że trafiłam na dobry punkt sprzedaży, który ma naprawdę dobrych montażystów. Z resztą niedawno wstawiali u znajomego i też nie miał żadnych zastrzeżeń. Okna jakościowo są ok. ale najważniejszy jest montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulkaf6 17.05.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 NIE POLECAM NIKOMU FIRMY BUDVARmam problem z oknami firmy BUDVAR, stolarka PCV MODERN, jednostronna okleina- w grudniu 2009 zapłaciłam 100% faktury za okna, w marcu przywieziono nam okna. Po odbiorze i obejrzeniu okien okazało się że okna mają wiele niedociągnięć m. in .: zgrzewy okien na kantach są wykonane niestarannie, zewnętrzna okleina ORZECH jest poprzegrzewana i prześwituje biały kolor, okleina zewnętrzna jest bardzo delikatna i schodzi nawet przy delikatnym drapnięciu paznokciem, na górnej części ramy zewnętrznej są powiercone po dwie dziurki, z których prześwituje bialy kolor-nie mające żadnych zaśłepek, przy potrójnych drzwiach tarasowych środkowe drzwi były krzywe!!!!Zgłaszając reklamację w marcu po po miesiacu obiecali iż będą 15 maja 2010 żeby zabrać okna w celu wymiany bąź poprawy. 15 maja 2101 otrzymaliśmy telefon iż odbiór okien w celu zareklamowania odbędzie się 17 maja 2010. Dnia 17 maja 2010 otrzymaliśmy kolejną informację iż odbiór okien odbędzie się 24 Maja 2010 oraz oznajmiono iż wywiercone niby otwory w górnej ramie są dodatkową wentylacją-LECZ TAK NAPRAWDĘ SZPECĄ OKNA PONIEWAZ NIE POSIADAJĄ ZAŚLEPEK!!!! Przedstawiciel od którego zakupiliśmy okna rozkłada ręce z bezsilności i odsyła nas do firmy BUDVAR, gdzie pracują sami niekompetentni ludzie. DODAJĘ IŻ KIEDY PŁACILIŚMY ZA OKNA W GRUDNIU 100%(czyli przed ich odbiorem) opowiadano nam iż jest to najlepsze firma, okazuje się iż jest to firma KRZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall_anonim 30.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 kasiulkaf6 Przykro mi, ale profile z których są składane skrzydła czy ramy, to już nie nasza sprawa. Jestem pracownikiem w Firmie budvar i nie chcę jej wychwalać czy bronić. Firma jest mi całkowicie obojętna, praca jak każda inna robimy, to co nam każą, a odpowietrzenia (otwory o których wspominałaś) są jak najbardziej potrzebne ze względu na różnicę temperatur profili kolorowych i białych. A co do samych otworów, to my jako składający okna nie robimy tego, bo tak nam się podoba, ale w zależności, od ilości komór, a także od rozmieszczenia przegród, sam producent profili zaleca wykonanie odpowiednich otworów przewietrzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonnieblue81 19.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Rozważam opcję kupiena okien w tej firmie. Chciałam sobie poczytac no forum czy warto czy nie ale widzę, że guzik się tu dowiem. Ciekawe dlaczego super pozytywne i mega negatywne opinie są wystawiane przez osoby, które wystawiły 1-2 posty? Szkoda, bo myślałam, że mi to pomoże w podjęciu decyzji. Idę szukać w necie dalej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ktos2011 04.02.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam. Zdecydowanie nie polecam tej FIRMY. Może okna są całkiem ok ale ekipa po prostu tragedia:( Może szybko streszczę sytuację: Był Pan który mierzył okna. Od razu muszę zaznaczyć że dokonał pomiaru okna które nie było przeznaczone do wymiany!!! Na pytanie dlaczego mierzy to okno stwierdził: "przecież te okna są takie same" Wiec na to my: " to Pan jest tu FACHOWCEM " Podpisaliśmy umowę. W wyznaczony dzień przyjechała ekipa do montowania okien... wyrwali stare okno ( nie sprawdzając czy pomiar jest dobry) Zabrali się za wstawianie "nowego" okna i okazało się że jest za duże o ponad 20cm:o Panowie nerwowo wyszli z domu o niczym nas nie informując. Po chwili wrócił Pan który dokonywał pomiaru i powiedział że musi nam "coś powiedzieć"... Skończyło się na tym że wstawili "zastępczo za duże okno" i powiedzieli że w poniedziałek z rana szef będzie się z nami kontaktował.(była to sobota) Wiec czekamy do poniedziałku... Cisza. Idę do biura w którym podpisaliśmy umowę. Urlop i biuro zamknięte. We wtorek dzwonię do gł.siedziby. Pani informuje że ktoś do mnie oddzwoni. Wtorek: cisza..Środa: dzwonię jeszcze raz do centrali! Pani informuję że ktoś oddzwoni...cisza. Dzwonie jeszcze raz. I to chyba poskutkowało. Dzwoni do mnie Pan M. Przedstawiam całą sytuację. Umawiamy się na kolejny dzień że przyjedzie ktoś uszczelnić okno. "pracownik będzie u Pani między 9-10.Mówi że cały czas mysli o nas i ubolewa na sytuacją;/ Czwartek godz. 12:30 dzwonię do Pana M że nikt się nie zjawił... Pan M nie odbiera.( właśnie widać jak myśli o naszym przypadku) Dzwonię jeszcze raz do centrali i proszę o nr do Prezesa bądź Dyrektora. Dzwonię: informuję o całej sytuacji i mówię że po raz kolejny nas "olano"... Za chwilę oddzwania pracownik pytając czy jestem w domu bo przyjechał by na "poprawki"!!!(normalnie śmiech mnie ogarnął) Za chwilę oddzwania Pani Dyrektor z informacją że okno będzie w magazynie w przyszły czwartek!!! (dodam że jest zima i temperatura w nocy dochodzi do -10) Popołudniu przyjeżdża majster z uśmiechem na ustach... Tak wygląda cała sytuacja. Już prawie tydzień jesteśmy z "zastępczo" wstawionym oknem( i potrwa to jeszcze kolejny tydzień) temperatura w pokoju wynosi ok9-10 st!!! Nikt się nami nie interesuje... Pragnę przestrzec innych przed TĄ FACHOWĄ firmą!!!! Bo skoro sam prezes rzuca słowa na wiatr i nie wywiązuje się z obietnicy to jak tu dziwić się "zwykłemu" pracownikowi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.02.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ja mam w nieszkaniu okan BUDVAR od 3 lat (biale) i jak narazie wszystko w porzadku ,nie wiem jak z montazem bo sami wstawialismy okna ,ale co do jakosci samych okien to mysle ze sa dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 06.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam. Zdecydowanie nie polecam tej FIRMY. Może okna są całkiem ok ale ekipa po prostu tragedia:( Może szybko streszczę sytuację: Był Pan który mierzył okna. Od razu muszę zaznaczyć że dokonał pomiaru okna które nie było przeznaczone do wymiany!!! Na pytanie dlaczego mierzy to okno stwierdził: "przecież te okna są takie same" Wiec na to my: " to Pan jest tu FACHOWCEM " Podpisaliśmy umowę. W wyznaczony dzień przyjechała ekipa do montowania okien... wyrwali stare okno ( nie sprawdzając czy pomiar jest dobry) Zabrali się za wstawianie "nowego" okna i okazało się że jest za duże o ponad 20cm:o Panowie nerwowo wyszli z domu o niczym nas nie informując. Po chwili wrócił Pan który dokonywał pomiaru i powiedział że musi nam "coś powiedzieć"... Skończyło się na tym że wstawili "zastępczo za duże okno" i powiedzieli że w poniedziałek z rana szef będzie się z nami kontaktował.(była to sobota) Wiec czekamy do poniedziałku... Cisza. Idę do biura w którym podpisaliśmy umowę. Urlop i biuro zamknięte. We wtorek dzwonię do gł.siedziby. Pani informuje że ktoś do mnie oddzwoni. Wtorek: cisza..Środa: dzwonię jeszcze raz do centrali! Pani informuję że ktoś oddzwoni...cisza. Dzwonie jeszcze raz. I to chyba poskutkowało. Dzwoni do mnie Pan M. Przedstawiam całą sytuację. Umawiamy się na kolejny dzień że przyjedzie ktoś uszczelnić okno. "pracownik będzie u Pani między 9-10.Mówi że cały czas mysli o nas i ubolewa na sytuacją;/ Czwartek godz. 12:30 dzwonię do Pana M że nikt się nie zjawił... Pan M nie odbiera.( właśnie widać jak myśli o naszym przypadku) Dzwonię jeszcze raz do centrali i proszę o nr do Prezesa bądź Dyrektora. Dzwonię: informuję o całej sytuacji i mówię że po raz kolejny nas "olano"... Za chwilę oddzwania pracownik pytając czy jestem w domu bo przyjechał by na "poprawki"!!!(normalnie śmiech mnie ogarnął) Za chwilę oddzwania Pani Dyrektor z informacją że okno będzie w magazynie w przyszły czwartek!!! (dodam że jest zima i temperatura w nocy dochodzi do -10) Popołudniu przyjeżdża majster z uśmiechem na ustach... Tak wygląda cała sytuacja. Już prawie tydzień jesteśmy z "zastępczo" wstawionym oknem( i potrwa to jeszcze kolejny tydzień) temperatura w pokoju wynosi ok9-10 st!!! Nikt się nami nie interesuje... Pragnę przestrzec innych przed TĄ FACHOWĄ firmą!!!! Bo skoro sam prezes rzuca słowa na wiatr i nie wywiązuje się z obietnicy to jak tu dziwić się "zwykłemu" pracownikowi!!! na temat tej firmy mogłabym napisać dwa razy więcej złych rzeczy, podsumowanie jest jedno NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galluz 01.03.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A w jakim Mieście te Biuro i jaka ulica gdzie tak nie ładnie ci zrobili ????? jestem w Wrocławia i planuje kolejny zakup okien w budvarze ,A wiem ze maja tu kilka biur i każde ma inna ekipę -mam nadzieje ze te Biuro z legnickiej nie zeszlo na psy )))) ja kupiłem kiedyś na Legnickiej 23 u Pani Ali było ok i okna tez się sprawdzają , Ci mieli dobra ekipę i nie mam zastrzeżeń , ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baksiu 07.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja zamówiłem okna w budvarze i jak na razie jestem kontent, wszystko odbywało się telefonicznie, pani z biura zawsze odbierała telefon ode mnie, tłumaczyła co i jak, przeliczała z 10 razy z powodu moich fanaberii, sama proponowała liczne usprawnienia i potanienia. wykonała do mnie dobre kilkanaście telefonów. Okna są dzisiaj zakładane i zobaczymy, jest ich 28szt. i ponoś ekipa je zamontuje w 1 dzień. Rabat na fakturze wynosi 50%, nadmienię, że u konkurencji było prawie 10tys. drożej. W międzyczasie zamówiłem w tej firmie plastiki na remontowane mieszkanie, ten szmelc zrobili na prędkości w 2 tygodnie i bez montażu znowu zaoszczędziłem ponad 2tys. w porównaniu do wyceny innej firmy, jak dla mnie bomba. parapety mają za to straszliwie drogie i brzydkie, więc poszukam w innej firmie. Napiszę opinię o szczelności jak już zamieszkam w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur1963 17.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam mialem do czynienia z ta Firmą Budvar Centrum SAUWAGA - słowo Partacze to mało , OSZUSCI i ZŁODZIEJE !!!Wszystko przebiega pieknie do podpisania UMOWY i wpłacenia zaliczki w moim przypadku 5000tys zł. potem brak kontaktu z kim kolwiek w firmie nikt nic nie wie i wieczne "oddzwonimy"Na okna czekalem ponad 5-mcy, najpierw pracownicy Firmy Budvar Centrum SA żle zwymiarowali okna na ktore czekalem 2 -mce, potem reklamacja i kolejne 3 mce czekania, w efekcie po kilkudziesieciu telefonach i osobistych odwiedzinach w Zduńskiej Woli okna dotarly. - Montaz to jeden wielki dramat, pracownicy nie potrafili sobie poradzic z wypoziomowaniem, pianka wysmarowali profile i okna .... JEDEN WIELKI DRAMAT!!! , w końcu okna osadziła inna firma za której usługe zapłaciłem dodatkowo.Najchetniej te okna wywalił bym na śmieci ale firma nie chciala mi zwrócic wpłaconej zaliczki i muialem z tym Gu.. zostać Sprawa została skierowana do radcy i oczywiście będzie pozew do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur1963 17.12.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 UWAGA Budvar Centrum SA - OSZUSCI i ZŁODZIEJE !!!Witam mialem do czynienia z ta Firmą Budvar Centrum SAUWAGA - słowo Partacze to mało , OSZUSCI i ZŁODZIEJE !!!Wszystko przebiega pieknie do podpisania UMOWY i wpłacenia zaliczki w moim przypadku 5000tys zł. potem brak kontaktu z kim kolwiek w firmie nikt nic nie wie i wieczne "oddzwonimy"Na okna czekalem ponad 5-mcy, najpierw pracownicy Firmy Budvar Centrum SA żle zwymiarowali okna na ktore czekalem 2 -mce, potem reklamacja i kolejne 3 mce czekania, w efekcie po kilkudziesieciu telefonach i osobistych odwiedzinach w Zduńskiej Woli okna dotarly. - Montaz to jeden wielki dramat, pracownicy nie potrafili sobie poradzic z wypoziomowaniem, pianka wysmarowali profile i okna .... JEDEN WIELKI DRAMAT!!! , w końcu okna osadziła inna firma za której usługe zapłaciłem dodatkowo.Najchetniej te okna wywalił bym na śmieci ale firma nie chciala mi zwrócic wpłaconej zaliczki i muialem z tym Gu.. zostać Sprawa została skierowana do radcy i oczywiście będzie pozew do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts