marek.bu 17.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Miło mi będzie jeśli czasem tu zaglądniecie i coś od siebie dodacie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 17.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Cieszymy się ,że zaczynacie budować domek tak jak my i w tym samym dniu zaczynamy pisać nasze dzienniki budowy .Dzieli nas wiele kilometrów , ale tematy mamy wspólne.My na szczęście nie mieliśmy problemów z ANR , ale z zakupem działki też mieliśmy sporo nerwów.Nasz projekt to GL 150 z pracowni Studio Atriumhttp://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-150,168,61,opis.html Pozdrawiamy Małgosia i Pawełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 18.11.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam!! Ciesze się że ktoś tu zajrzał. Życze powodzenia na budowie. Poznań nie jest tak daleko do Lubina POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 21.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam. Cieszę się że budujecie.Ja mieszkam na Śląsku ale w mioejscu gdzie nie szkód górniczych więc i fundament mam lżejszy od Waszego . Za kilka dni zaczne wklejać zdjęcia to zobaczycie dalej WASZE wnętrza.Pomyślcie nad sufitem - lepiej zrobić ściany wewnetrzne nośne i normalny strop niż robić sufit podwyższany z GK.Teraz jestem mądrzejszy o tę wiedze ale jest po ptakach PozdrawiamStaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 22.11.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Pomyślcie nad sufitem - lepiej zrobić ściany wewnetrzne nośne i normalny strop niż robić sufit podwyższany z GK. Witam!! Już teraz jest za pozno na takie decyzje. Zatanawialem sie nad tym ale tyle zmian to sie okazalo ze lepiej bylo wziac projekt na zamowienie niz kupowac gotowca. A nad salonem chcemy otworzyć sufit i dac okna dachowe. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilzan 23.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 cześć Ja też buduję MIODOWY Obecnie stawiam ścianki działowe Stropu nie robiłam i wiem, że budując po raz drugi na pewno bym go miała. Zrezygnowałam ze ściany dzielącej kuchnię z salonem, na rzecz otwartej przestrzeni. W tym miejscu będzie murek z czerwonej cegły, no i ściana w salonie, ta po lewej stronie też jest z czerwonej cegły. To taki akcent "natury" w domku. Jest jeszcze parę malutkich zmian dopasowanych do naszej 3 osobowej rodzinki ale to są mini zmiany. Życzę wytrwałości przy budowie. Ja teraz, zaraz będę odpoczywać, zbierać siły na wiosnę aby ruszyć pełną parą. Pozdrawiam - Żaneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.12.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ale niespodzianka witam przyszłych Sąsiadów jak szybciutko uwinęliście się z fundamentami, idziecie jak burza będę do Was teraz często zaglądac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 07.12.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 będę do Was teraz często zaglądac Zapraszamy osobiście a nie tylko na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 24.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/10_dz.gif Niech te Święta tak wspaniałebędą jakby całe z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci,biały puch niech z góry spada,niechaj piesk w nocy gada,niech choinka pachnie pieknieno i radość będzie wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 10.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witajcie, pogoda jest ale nic nie uzupełniacie w dzienniku czyżby nic się na działce nie działo. u nas firma przerwała ale tera budują. ściany idą w górę aż serce cieszy tylko oby pogoda dalej dopisała. Ja nie zakładam dziennika nie będę miała czasu by go uzupełniać. Pozdrowienia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 15.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam! Piękny domek wybraliście. Czekam na dalsze działania i z przyjemnością będę oglądać jego realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 31.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Cześć ściany Waszego domku widać już z daleka gratulujemy szybkich postępów w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ojejku, chwile do Was nie zaglądałam a tu takie kolosalne postępy... Jak dalej będziecie mieć takie tempo to chyba na lato sie wprowadzicie :) domek wygląda super pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 hmmm muszę tu uprzejmie donieść, że zdjęcia w dzienniku marka.bu są już mocno nieaktualne. jakiś czas temu przejeżdżałam sobie całkiem przypadkowo i całkiem niedaleko i co widzę?? domek już pięknie ocieplony i nawet cały oklejony przynajmniej tam mi się wydawało spoglądając na domek z drogi ufff doniesienie zrobione, teraz czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 12.04.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 teraz jeszcze poprosimy o jakies fotki z wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marty123 13.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam,mozecie cos napisac o kosztach budowy za poszczególne etapy. A tak przy okazji fajny kolor dachu i cegly na kominach. Dzieki i pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilzan 21.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam serdecznie. Możecie napisać jaką grubość styropianu daliście na ściany. Buduję ten sam dom. Myślałam o 15 cmm. Jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 21.04.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Możecie napisać jaką grubość styropianu daliście na ściany. Buduję ten sam dom. My dalismy 12cm styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 29.05.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam.Całkiem dobrze Wam idzie z budową. Buże postępy.Coś mi sie wydaje, że zmieniliście wymiary okien. Były za duże?No i brak okna przy wyjściu na taras, ciekawe rozwiązanie. Dajcie znać czy światła macie dość w srodku.Powodzenia w dalszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no brawo domek wygląda już świetnie, gratuluje macie niesamowite tempo kiedy chcecie się wprowadzać?? pewnie już niedługo eehh po takiej intensywnej pracy wypoczynek pod parasolką jak najbardziej zasłużony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts