ilzan 03.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No, no nieźle Wam poszło. Miło popatrzeć. Tym bardziej miło, kiedy buduje się taki sam dom a jeszcze nie jest się na takim etapie jak Wy. Bardzo mi się podoba, okno w dachu. Super pomysł, bo będziecie mieli słoneczko w salonie, którego mi bardzo brakuje. Powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 20.07.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 podczytuję, podczytuję, domek rośnie...ale co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 02.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam, mam nadzieję, że już domowników własnego domku.My też budujemy taki domek w okolicach częstochowy.Powiedzcie na co zwrócić uwagę? Mamy już stan surowy zamknięty ale zawsze można coś w środku pozmieniać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valek111 14.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 My także chcemy wybudować ten domek ;] Mogę prosić o jakieś zdjęcia wewnątrz lub informacje ułatwiające nam podjęcie decyzji? ;] może jakieś problemy mieliście przy budowie i jak wygląda sprawa strychu przy tym dachu?Pozdrawiam i dziękuje z górry za jakieś info ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts