malgorzata adamowska 07.08.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 szukam ciekawego tematu pracy dyplomowej na architekturze; przewidywany termin ukonczenia projektu-lato 2004;najchetniej dom dla ludzi np.rodzinny dom dziecka, dom opieki; dom kultury, szkoła, obiekt sportowy, pensjonat itp jestem inżynierem innej specjalności, z dużym doświadczeniem w projektowaniu wnętrz; po 15 latach robię II fakultet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Czy chodzi o projekt domu od podstaw?Czy także dekoracja wnętrza?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 15.08.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Masz prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.08.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Mały klasycystyczny dworek z pełnym detalem - tak wewnątrz jak i na zewnątrz. (Zero uproszczeń !!!). Jakieś 300-400 m. Podpiwniczony. Odrobina rustykalizmu, nowoczesne materiały . Mam konkretne przemyślenia, konkretne zapotrzebowanie. Realizacja - wiosna 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzata adamowska 17.08.2003 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 klasycystyczny domek.. temat ciekawy, aczkolwiek boje sie, ze zbyt krotki termin.. a gdzie ten domek ma stanąć /ja mieszkam i dzialam w warszawie i okolicach, choc nie wykluczam pracy poza stolicą/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 18.08.2003 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Dom ma stanąć kilkanaście kilometrów na północ od Krakowa. Jeśli nic nieprzewidywalnego się nie wydarzy - stanie na przepięknej działce typu "M2 re". Otoczenie i widoki takie, że dech zapiera. Horyzont od wschodu i południa sięga na jakieś 150-200 kilometrów. Od północy dolinki, pagórki i skałki Jurajskie. Od zachodu sady. Nic nie zasłoni widoków bo działki budowlane minimum 40a. (Taki plan zagospodarowania).Dzisiaj właściciel powiedział sakramentalne "sprzedaję". Ale - wszystko się może jeszcze zdarzyć. Jeśli chodzi o terminy to tutaj mam problem. Mnie się za bardzo nie spieszy, ale z dzisiejszych rozmów z właścicielem wynikało, że w celu uniknięcia pewnych problemów z podziałem działki, będzie trzeba szybko załatwić pozwolenie na budowę. Myślę o jakimś projekcie zastępczym, a potem zamianę na docelowy. Nawiązałem kontakt z pracownia p. Beaty Kazimierskiej http://www.domypolskie.pl Jej projekty są fantastyczne, ale jeszcze nie tak klasycystyczne jakbym tego pragnął. Najbardziej podoba mi się projekt: http://www.domypolskie.pl/047.html Na zakończenie kilka zdjęć http://strony.wp.pl/wp/murbeton5/tomaszowice/page_01.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzata adamowska 18.08.2003 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 cóż, temat wygląda coraz ciekawiej/choć boje się, że szkoła nie zgodzi się na tak mały temat/; poza tym, myślę, że skoro wskazany przez Pana dom odpowiada Panu, to jest to ten projekt, a można go jedyne wzbogacić kilkoma szczegółami architektonicznymi i sądzę, że zrobi to najlepiej pracownia domypolskiepozdrawiampowodzeniam.adamowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts