szczecin78 17.11.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Może mi ktoś powiedzieć ile obecnie kosztuje gaz na wsi i montaż zbiornika? Nie wiem czy wychodzi dużo drożej niz np. węgiel, a np. NEN robi jakąś wielką tajemnicę i proponuje mi Przedstawiciela handlowego, który nie ma czasu... Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 18.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 zadajesz pytanie w stylu "ile kosztuje samochod ?" .... ceny za instalacje na gaz plynny sa rozne w roznych firmach, podobnie jak zakres prac jakie obejmuja, inaczej sie rozlicza ze zuzycia, inne sa ceny samego litra oraz inne kary ze ewentualne zerwanie umowy .... poniewaz do tego wszystkiego dochodza rozne, okresowe promocje/oferty specj., to jednak najlepiej umowic sie na wizyte przedstawicieli kilku dystrybutorow i po kolei wypytac o szczegoly. sam tak zrobilem i wiem, ze to najlepsza metoda. na forum mozesz zapytac o jakies kruczki i niejasnosci, ktorych szanowni przedstawiciele ci nie objawili a czy gaz tanszy niz wegiel ?? nie mam pojecia .... tylko kto kto teraz grzeje weglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 18.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 zadajesz pytanie w stylu "ile kosztuje samochod ?" .... ceny za instalacje na gaz plynny sa rozne w roznych firmach, podobnie jak zakres prac jakie obejmuja, inaczej sie rozlicza ze zuzycia, inne sa ceny samego litra oraz inne kary ze ewentualne zerwanie umowy .... poniewaz do tego wszystkiego dochodza rozne, okresowe promocje/oferty specj., to jednak najlepiej umowic sie na wizyte przedstawicieli kilku dystrybutorow i po kolei wypytac o szczegoly. sam tak zrobilem i wiem, ze to najlepsza metoda. na forum mozesz zapytac o jakies kruczki i niejasnosci, ktorych szanowni przedstawiciele ci nie objawili a czy gaz tanszy niz wegiel ?? nie mam pojecia .... tylko kto kto teraz grzeje weglem Węgiel-może koledze chodzi o ekogroszek, ja mogę powiedzieć jak umnie wychodzi na ekogroszku dom 140m2 jak na razie w listopadzie wychodzi 12kg groszku na dobę tj 7zł. Nie wiem czy byłbym w stanie za 7zł ogrzać gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 18.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 wegiel to wegiel, a ekogroszek to ekogroszek .... roznica jednak zasadnicza, bo szczerze watpie, zeby np. na nowo powstajacych osiedlach czy tez nowych dzialkach warunki zagospodarowania terenu pozwalaly na opalanie weglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts