niktspecjalny 18.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kto mi powie jak zamknąć reklamę w poście "pora na święta"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.11.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja... tam nie widzę żadnej reklamy ale pewnie- to kwestia jakości towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja... tam nie widzę żadnej reklamy ale pewnie- to kwestia jakości towaru wa....si...ku...si...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja... tam nie widzę żadnej reklamy ale pewnie- to kwestia jakości towaru wa....si...ku...si...e a teraz Brailem prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts