LAURIJKA 18.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam wszystkim wroclawskich budujacych! Za późno, o kilka lat za późno, odkryłam forum A za późno o kilka miesiecy Wasza wspaniałą grupę! Od wczoraj przebrnęłam pilnie przez 10 czy 15 stron, nie dam rady więcej... Dlatego bardzo prosze o pomoc. Szukam pilnie kogoś do zakończenia wykończeniówki - glazurnika; w dalszej kolejnosci kogoś, kto pomaluje ściany w dwóch pokojach. Zależy mi na tym, po moich wszystkich przejściach ostatnich, żeby był to glazurnik prawdziwy (a nie sasiad Gieńka czy kuzyn Heńka) Mój ostatni fachowiec poszedł w siną dal, po tym, jak nie dostał kolejnej zaliczki na "pójście do sklepu" (a żadał takowych kilka razy dziennie ) Nie chciałabym pasożytować na forum, ale sami pisaliście, że lista miśków nie jest w tej chwili najlepszym miejscem do szukania owych. Więc proszę bardzo o pomoc na priva. Pozdrawiam serdecznie, L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam Niestety jestem z innego miasta...choć mam dobrych fachowców do zaoferowania..proponuję żebyś weszła na grupę swojej miejscowości i tam popytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 http://forum.muratordom.pl/grupa-wroclawska,t798.htm tu masz link do tej grupy życzę owocnego szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts