Bolek 07.08.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Witam, Mam działkę w Łęgowie koło Gdańska- 1000m^2, budowę jednorodzinnego z poddaszem użytkowym planuję na koniec lata 2004, teraz zbieram kase i informacje o wszystkim co jest w stanie postac na tej działce dłużej niż 10 lat i nie jest wychodkiem, który odziedziczyłem kupując działkę... Mam na widoku mały dom - ok 120 m^2 użytkowej, bez garażu - bo jeszcze długo mnie nie będzie stać na samochód który będę musiał trzymać w tak drogim garażu ... pozdrowienia dla forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.08.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Witaj Bolek, zajrzyj do Klubu Budujących, grupa trójmiasto i okolice na pewno znajdziesz tam sąsiadów i bratnie dusze Pozdrawiam również z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek 08.08.2003 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 tak, juz tam jestem i bylem, ale 2 stron postow mnie przeraza . ale cierpliwosci i wytrwalosci to sie trzeba nauczyc chcac domek budowac... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts