Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

problem z fotosikiem

niktspecjalny

Recommended Posts

Do ponurego63 i nie tylko : jeżeli chcesz i możesz to podpowiedz mi dlaczego nie mogę wklejać fotek na fotosika.Trwa przegrywanie ale wszystko w tej aplikacji jest wyzerowane.Nie ma też żadnego komunikatu.Na końcu mozillafirefox mówi ,że przymusowe zresetowanie i nie ma fotosika.

pzdr.

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Skoro dla manekinka jest to mało zrozumiałe to napisze by manekinek mógł zrozumieć.

1.Wchodząc na fotosika i korzystając z mozilli firefox pojawia mi sie taka aplikacja

-http://images32.fotosik.pl/49/0330f879675a342e.jpg

-http://images33.fotosik.pl/49/3aa45f59c37158fa.jpg

Czyli nie wiadomo dlaczego bez żadnego komunikatu nie mogę dodać zdjęć na forum muratora.

2.ściągnąłem w związku z tym nowego Internet exolorera7 dla czystej ciekawości co on mi pokarze i przez niego wszedłem na fotosika.W takiej kombinacji fotki sie zapisały na moim koncie w fotosiku bez problemów ale gdy chciałem je dodać na forum muratora wyskoczyła mi tak aplikacja ,której nie rozumiem.

-http://images34.fotosik.pl/49/1a6378c78872f64d.jpg

i to by było na tyle,dlatego poprosiłem ponury63 o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Do manekina-selimmmma.Jeżeli chcesz to pokaż się z tej lepszej strony(mniej upierdliwej) i rozwiąż pokazany problem.

sprawdziłam

- zarejestrowałam się na fotosiku

- wybrałam zdjęcie z dysku

- wkleilam

- wybrałam pierwszy link górny z tych na forum

http://images30.fotosik.pl/115/85197104e7f992adm.jpg

no i jestem na mozilli :wink:

ns. nie wiem, dlaczego u ciebie nie idzie

faktycznie ciężko coś zrozumieć, zwłaszcza z pierwszego postu

"nie ma fotosika" - tzn. znika strona ? serwer fotosik.pl nie działa ? czy nie ma zdjęć ? zdjęcia są za duże ? złego formatu graficznego ?

to zawsze istotne wiadomości

im precyzyjniej się poda, o co chodzi, tym łatwiej - ewentualnie - pomóc

przez mozille fotosik nie działa natomiast przez nowego explorera7 mogę fotki dodawać np na forum muratora.Ale jak wyżej pisałem w explorerze7 nie mogę nic zrobić bo wyskakuje takie okienko.

tego już zupełnie nie rozumiem - to w końcu można dodawać fotki w IE czy nie ? :o

ale sprawdziłem fotosika, wszystko jest OK

tyle że zdjęcia ładuje się na fotosik, a na Forum Muratora wpisuje kody do zdjęcia

1.Wchodząc na fotosika i korzystając z mozilli firefox pojawia mi sie taka aplikacja

[...]

Czyli nie wiadomo dlaczego bez żadnego komunikatu nie mogę dodać zdjęć na forum muratora.

2.ściągnąłem w związku z tym nowego Internet exolorera7 dla czystej ciekawości co on mi pokarze i przez niego wszedłem na fotosika.W takiej kombinacji fotki sie zapisały na moim koncie w fotosiku bez problemów ale gdy chciałem je dodać na forum muratora wyskoczyła mi tak aplikacja ,której nie rozumiem.

to nie aplikacje, tylko komunikaty i "okienka"

aplikacja to program

to dość istotne, bo na fotosiku są jakieś programy wspomagające ładowanie zdjęć, ale chyba tylko na fotosik, nie na obcy serwer

komunikat "nie określono typu postu" pojawia się po wylogowaniu

tylko co dalej ?

widzę, że kilka zdjeć już wrzuciłeś, wiec chyba działa ?

czy działa Internet Explorer z Forum ? można się zalogować ? pisać posty ?

a inne strony, fora - działają bez problemu w IE ?

jesli są jakieś problemy, to raczej z nowo załadowanym IE

ale to musisz sam sprawdzić

Bez urazy.......skoro też masz do mnie uprzedzenie więc nic nie zrozumiesz.

Trzy jpg-i które tłumacza mój problem ty kwitujesz:

faktycznie ciężko coś zrozumieć, zwłaszcza z pierwszego postu

"nie ma fotosika" - tzn. znika strona ? serwer fotosik.pl nie działa ? czy nie ma zdjęć ? zdjęcia są za duże ? złego formatu graficznego ?

Na wyrost te Twoje opisy.Szczególnie te dwa ostatnie ,które nie tłumaczą mojego problemu.

widzę, że kilka zdjęć już wrzuciłeś, wiec chyba działa ?
.nie dość ,że nie zrozumiałeś problemu to jeszcze wrzuciłeś swoje ponurowe63-e uogólnienia.

Nie dziękuję ci bo nie rozumiesz tego co napisałem.

Problem wyjdzie tak czy tak a informatycy z FM szybciej to złapią od ciebie.

OPISANE PROBLEMY WYŻEJ- mam cały czas.

ns, powinieneś zrozumieć pare rzeczy

- moderator nie musi byc informatykiem

- twoje problemy nie występują u innych uzytkowników forum i fotosika

- twoje wywody są pisane trudno zrozumiałym językiem, a wystarczy wyłozyć problem "kawa na ławę"

- nie należy czuć się urażonym jak ktoś nie może ci pomóc

proponuję Ci zacząc lubić ludzi a nie węszyć wszędzie spisku przeciwko Tobie

pozdrawiam

ns, powinieneś zrozumieć pare rzeczy

- moderator nie musi byc informatykiem

- twoje problemy nie występują u innych uzytkowników forum i fotosika

- twoje wywody są pisane trudno zrozumiałym językiem, a wystarczy wyłozyć problem "kawa na ławę"

- nie należy czuć się urażonym jak ktoś nie może ci pomóc

proponuję Ci zacząc lubić ludzi a nie węszyć wszędzie spisku przeciwko Tobie

pozdrawiam

O jakim ty lubieniu mówisz o matko córko?.Pokazałem problem z którym sobie nie radze a ty skwitowałaś to ,że zarejestrowałaś się na nowo i u Ciebie idzie.Skoro tak to zapraszam Cię do domciu i na moim laptopie zrobisz to samo.Wtedy zrozumiesz ,że nic nie węszę :o tylko szukam pomocy w rozwiązaniu problemu.Fajnie ,że i ty robisz ze mnie idiote 8) .Drugi problem polega na tym ,że mając oryginalna winde ściągnąłem od Bilka Gatesa Internet Explorer7 i gdy przez niego wszedłem na FM i zalogowałem się i próbując odpowiedzieć pokazuje mi sie okienko j/w i amen.

Fajnie ,że i ty robisz ze mnie idiote 8)

myślisz - ze musi ?

Wiesz drogi manekinie twoja choroba to już nie jest choroba.Ty jesteś sam na tym świecie i nic i nikt ci już nie pomoże.Nabieram większego dystansu do ciebie więc będę unikał jakichkolwiek potyczek słownych z tobą tym bardziej ,że obrażanie jakim sie posługujesz na forum przerasta już chyba samego ciebie.

Jakim cudem u licha wstawiłeś te foty w poście skoro wywala cie z Fotosika :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bo przyznam ze to jako jedyne mnie zainteresowało :)

Posłuchaj trudna kobieto.Napisałem ,że problem mam jak wszystko to robie na laptopie o czym sama piszesz.Wiec czytaj ze zrozumieniem co jest napisane by komuś przywalić.Nic nie kumasz.

p.s Na kompie PC syna nic mi sie nie dzieje ....zrozumiałaś? :evil: :evil: :evil: