selimm 21.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Pod jednym warunkiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Posłuchaj trudna kobieto.Napisałem ,że problem mam jak wszystko to robie na laptopie o czym sama piszesz.Wiec czytaj ze zrozumieniem co jest napisane by komuś przywalić.Nic nie kumasz. p.s Na kompie PC syna nic mi sie nie dzieje ....zrozumiałaś? rewelacja ze masz problem ns to wszyscy widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Pod jednym warunkiem .... słucham...pod jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Posłuchaj trudna kobieto.Napisałem ,że problem mam jak wszystko to robie na laptopie o czym sama piszesz.Wiec czytaj ze zrozumieniem co jest napisane by komuś przywalić.Nic nie kumasz. p.s Na kompie PC syna nic mi sie nie dzieje ....zrozumiałaś? rewelacja ze masz problem ns to wszyscy widza Zosiu oszczędź sobie.Jak niby mam to wytłumaczyć nie narażając sie na takie głupie docinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.11.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Są dwa sposoby : 1. Najpewniejszy - tracisz kontakt z netem 2. Nabierasz dystansu do samego siebie .....nie obrażasz się o byle co.... nie zachowujesz się jak waćpanna... itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 1. Najpewniejszy - tracisz kontakt z netem 2. Nabierasz dystansu do samego siebie .....nie obrażasz się o byle co.... nie zachowujesz się jak waćpanna... itd.... a co to jest jakis koncert zyczen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kolega obraził się, że nie umie podać jasno swojego problemu. Selimm - tłumacze z tego nie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.11.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Są dwa sposoby : 1. Najpewniejszy - tracisz kontakt z netem 2. Nabierasz dystansu do samego siebie .....nie obrażasz się o byle co.... nie zachowujesz się jak waćpanna... itd.... Dompodsosnami ma racjęSelimm - tłumacze z tego nie istnieją. Wybieram opcję 1.tylko taki mały warunek,że poczekam na odp od informatyków. że znalazłeś takie dwa punkty?zadziwiłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dobrze... Z którymi rozmawiałeś ? - ponaglę ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dobrze... Z którymi rozmawiałeś ? - ponaglę ich Nazwisk mi nie mówiono.Napisałem do obsługi technicznej.Ale skoro chcesz pomóc to pomagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.11.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 NSPisz do nich jeszcze raz z zaznaczeniem , ze do chwili rozwiazania twego problemu , odmawiasz spozywania kolacji . To powinno wstrzasnac sumieniami informatykow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.11.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 NS Pisz do nich jeszcze raz z zaznaczeniem , ze do chwili rozwiazania twego problemu , odmawiasz spozywania kolacji . To powinno wstrzasnac sumieniami informatykow . Kogo witam kogo goszczę!!! Odmawiam już "zdrwaśki" bo wiem ,że nie odpowiedzą.To bardzo skomplikowany problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Odpowiedza jak zagrozisz , ze umiescisz swoje zdjecie . Nago . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Odpowiedza jak zagrozisz , ze umiescisz swoje zdjecie . Nago . zastanowię się.Na razie muszę się zebrać by zrobić fotke udóf w kremie na priva dla joan.Nijak nie magu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.11.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 zrobić fotke udóf w kremie na priva dla joan.Nijak nie magu. nowa miłość ? to w końcu jak będzie - reforma czy spadówa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.11.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 zrobić fotke udóf w kremie na priva dla joan.Nijak nie magu. nowa miłość ? to w końcu jak będzie - reforma czy spadówa ?? Raczej to drugie ale fason musi być.Kurna jakoś nie reformowalny póki co jestem. nowa miłość ? stara i na dodatek platoniczna.Ale skąd Ty możesz wiedzieć cos na temat miłosci jak u ciebie na wokandzie gorycz i nienawiść.Taki nie ciepły troszku jesteś.Powiedziałbym:zimny drań-manekinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.11.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Raczej to drugie ale fason musi być.Kurna jakoś nie reformowalny póki co jestem. no cóż ..słaby ginie daj znać kiedy ? - w ostatnią noc , się kocówa należy ...i ostatnia szydera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.11.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Raczej to drugie ale fason musi być.Kurna jakoś nie reformowalny póki co jestem. no cóż ..słaby ginie..... Po raz drugi już powiem ,że prawdą jest to co mówisz ale i to kim tak naprawdę jesteś.Przepełnionym goryczą i pozbawionym ciepła .Słaby ginie to podchodzi mi pod To prawo stada.To Twoje prawo.Z cały szacunkiem selimm (jeżeli wiesz co to słowo oznacza) moja odmiana szła ku dobremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 NS - wiesz... jaka to sztuka śmiać się z samego siebie ? tak na zdrową logikę - jak może Ci jakiś facet z internetu kuku zrobić ? już i tak - robisz postępy kiedyś - każdy który Ci coś nie teges napisał to mógł liczyć... na siarczysty przekaz w skrzynce teraz jest lepiej ....bo Ci ją zablokowali śmiać się z Ciebie - to jak śmiać się z czyjegoś nieszczęścia koniecdruta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 sierściuch przytul ns'a. Święta się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts