Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ROLETY RZYMSKIE - wzory, rozwiązania, szycie, elektryczne sterowanie

Kasiorek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Hej! Już po urlopie i ... bardzo się wstydzę :oops: , ale nie znalazłam tej ulotki nigdzie w moich segregatorach. Obawiam się , że gdzieś wypadła i może nawet ja sama wywaliłam ją do kosza :oops: .

Najlepiej przez wyszukiwarkę internetową - widziałam, że trochę tego jest

pozdrawiam i przepraszam

• 3 weeks później...
Kasiorku - ostatnio wydziałam takie rolety na stoisku w CH Targówek przed wejściem do Carrefoura - mają tam duży wybór rzymskich i normalnych rolet. Muszę przyznać, że nawet zastanawialiśmy się czy by ich nie nabyć. Prosiłam o telefon ale oni tylko przyjmują zamówienia na miejscu.

Mam link - super roletki

http://www.francgardiner.pl/index.php?p=oferta&jezyk=pol&pid=a5ce65186247d2604fbadd911262c6f6&grupa=a5ce65186247d2604fbadd911262c6f6

ale niestety wszystkie niedostępne (nie wiem po co im to na stronie skoro nie da się tego zamówić??!!! :x )

ale warto zobaczyć - może sama się pokusisz na skonstruowanie takich.. :wink:

Powodzenia - i sobie też życzę bo ja to chyba sobie sama nie dogodze z tymi roletkami i wyjedzie na to że będe się męczyć z "robótką ręczną". :(

Pozdrowionka!

Oglądałam już rolety ww kilku salonach,wszędzie wychodzi drogo.Na moje okna (14 mb) wychodzi od 9000 do 16000 zł :cry: .Sam mechanizm rolety jest niemiecki lub włoski dlatego ta cena.Ale już wiem że za niedługo ruszy produkcja polskich mechanizmów więc wolę poczekać jeszcze trochę :wink:

Już zaopatrzyłam się w te roletki co chciałam w Ikei - są bardzo fajne i ... bardzo tanie :( ....(co tu dużo kryć - na tym najbardziej mi chyba zależało oprócz walorów estetycznych).

Co do wad to na pewno po jakimś czasie sznurek się przetrze i trzeba będzie wymienić :evil: - ale to chyba nie nowość.

Pozdrawiam,

pa! ceka

• 1 year później...
Kochani ,mam pytanie

Czy w czasie swych wędrówek po sklepach i hurtowniach nie natrafiliście na rolety rzymskie.Byłabyn wdzięczna za namiary :wink:

Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale przeglądałam wątki o roletach rzymskich i natknęłam się na to pytanie. A więc do rzeczy: firma posaidająca w ofercie rolety rzymskie ma swoją siedzibę niedaleko mojej miejscowości, ale z ich strony internetowej:

http://www.tadella.pl

wiem, że mają salon w Łomiankach ul. Kolejowa 348

Nie wiem niestety jakie mają ceny, ale również jestem zainteresowana roletami rzymskimi, więc będę musiała się do nich wybrać.

Pozdrawiam :)