Kasiorek 07.08.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Kochani ,mam pytanie Czy w czasie swych wędrówek po sklepach i hurtowniach nie natrafiliście na rolety rzymskie.Byłabyn wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 08.08.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Widziałam na Budmie i wzięłam ulotkę, która jest w domu. Niestety w przyszłym tygodniu jestem na urlopie - musisz się uzbroić w cierpliwość (nie mam internetu w domu) - będę w pracy 18.08. Ewentualnie proponuję poszperać w "Panoramie firm". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 20.08.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Hej! Już po urlopie i ... bardzo się wstydzę , ale nie znalazłam tej ulotki nigdzie w moich segregatorach. Obawiam się , że gdzieś wypadła i może nawet ja sama wywaliłam ją do kosza . Najlepiej przez wyszukiwarkę internetową - widziałam, że trochę tego jest pozdrawiam i przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 20.08.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 A jak wyglądają rolety rzymskie?Może codzi o takeie z deszczułek bambusowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.08.2003 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Rolety rzymskie zrobione są z tkaniny,podciągane do góry układają się w równe fałdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Kasiorku - ostatnio wydziałam takie rolety na stoisku w CH Targówek przed wejściem do Carrefoura - mają tam duży wybór rzymskich i normalnych rolet. Muszę przyznać, że nawet zastanawialiśmy się czy by ich nie nabyć. Prosiłam o telefon ale oni tylko przyjmują zamówienia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 04.09.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Mam link - super roletki http://www.francgardiner.pl/index.php?p=oferta&jezyk=pol&pid=a5ce65186247d2604fbadd911262c6f6&grupa=a5ce65186247d2604fbadd911262c6f6 ale niestety wszystkie niedostępne (nie wiem po co im to na stronie skoro nie da się tego zamówić??!!! ) ale warto zobaczyć - może sama się pokusisz na skonstruowanie takich.. Powodzenia - i sobie też życzę bo ja to chyba sobie sama nie dogodze z tymi roletkami i wyjedzie na to że będe się męczyć z "robótką ręczną". Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.09.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Kasiorku - właśnie zobaczyłam jak wyglądają prawdziwe rzymskie rolety. Sklepik, o którym wcześniej mówiłam nie ma takich rolet tzn. nie widziałam tam takich. Widziałam składane w harmonijkę i to mnie zmyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 07.09.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 o tu: http://www.ikea.pl/IKEA2002/prod.xml?produktld=40054034&subCategoryld=0231a szyja tez w punktach pt. Dekoracje okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 08.09.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Do marcy, chyba na stronie ikei zlikwidowali juz ten produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 08.09.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Cos pokręciłam W każdym bądz razie trzeba wejść na tkaniny, potem akcesoria okienne i na pierwszej stronie jest roleta IRIS. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawik 09.09.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Do marcy, A widziałaś "na żywo" tę roletkę Iris? Bo taka cena? A jaka jakość? Bo jak to ma być kolejny ikeowski bubel to nie opłaca mi się jechać (choć m.in.) po ten produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.09.2003 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Oglądałam już rolety ww kilku salonach,wszędzie wychodzi drogo.Na moje okna (14 mb) wychodzi od 9000 do 16000 zł .Sam mechanizm rolety jest niemiecki lub włoski dlatego ta cena.Ale już wiem że za niedługo ruszy produkcja polskich mechanizmów więc wolę poczekać jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 09.09.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Slawik, widzialam ja w realu, ale niestety nie przygladalam sie zbyt dokladnie, bo nie podobal mi sie wtedy kolor, a teraz mi sie juz podoba, ale IKEA za daleko Tak wiec niestety nie moge Ci pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawik 09.09.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Dzięki Marcy, Mam jeszcze pytanie - czy te roletki które widziałaś były białe czy miały inne kolory? Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 12.09.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 "Wpadly mi w oko" jedynie te biale, za to w roznych rozmiarach.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 12.09.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Dzieki Marcy, Ten kolor może być, o wymiary nie pytam bo jutro sama sie przekonam jakimi rozmiarami dysponuje katowicka Ikea. Pozdrawiam,Ceka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 16.09.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Już zaopatrzyłam się w te roletki co chciałam w Ikei - są bardzo fajne i ... bardzo tanie ....(co tu dużo kryć - na tym najbardziej mi chyba zależało oprócz walorów estetycznych). Co do wad to na pewno po jakimś czasie sznurek się przetrze i trzeba będzie wymienić - ale to chyba nie nowość. Pozdrawiam, pa! ceka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 16.09.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 No to fajnie, ze sa fajne Tak mnie teraz mecza te ikeowskie roletki, ze pewnie wybiore sie po nie do stolicy tylko to tak daleko pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexa 18.11.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Kochani ,mam pytanie Czy w czasie swych wędrówek po sklepach i hurtowniach nie natrafiliście na rolety rzymskie.Byłabyn wdzięczna za namiary Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale przeglądałam wątki o roletach rzymskich i natknęłam się na to pytanie. A więc do rzeczy: firma posaidająca w ofercie rolety rzymskie ma swoją siedzibę niedaleko mojej miejscowości, ale z ich strony internetowej: http://www.tadella.pl wiem, że mają salon w Łomiankach ul. Kolejowa 348 Nie wiem niestety jakie mają ceny, ale również jestem zainteresowana roletami rzymskimi, więc będę musiała się do nich wybrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts