katalina 06.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 firma RENOMAR - ceny faktycznie wysokie ale warto. mam rolety rzymskie od nich juz 2 lata, tylko 1x prane, b. wysoka jakosc, material nie blaknie , mozna nie prasować.ale za w sumie za rolety na 3 okna (podwójne), 1 panoramicznw, 1 pojedyncze , 1 balkon - 2,500 zapłaciłam. 2 lata temu.tutaj link podaje http://www.renomar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 22.07.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Pytanie j.w. Chodzi mi o takie z mechanizmem na plastikowy łańcuszek. dzęuję za odp. PS>NIe mam pomysłu na zasłony/rolety do okien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 26.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 no pewnie! w przeciwnym razie bym nie zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iguana27 26.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Można, tylko zdejmowanie i zakładanie (zwłaszcza to) mechanizmu wymaga trochę czasu i pracy. Ale urok rolety wynagradza wysiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 11.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Nawet trzeba prać! Czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 30.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem rolet rzymskich ale nie mam pojęcia jak je umocować bezpośrednio na okno czy od samego sufitu może ktoś ma takie rolety i podzieli sie doświadczeniem. Zdjęcia mile widziane No tak i jaka jest cena takich rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 30.07.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witaj Bardzo ładnie wygląda mocowanie od sufitu a co do ceny to zalezy jaki materiał wybierzesz nam na jedno okno policzyli ok 650 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.07.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 waśnie dziś zamówiłam rolety rzymskie do salonu i jadalni. Będziemy mocować do ściany tuż pod sufitem jeśli chcesz sprawdzić dostępność tkanin na rolety rzymskie polecam odwiedzić stronę http://www.dekoria.pl większość sklepów z roletami ma od nich takaniny na tej stronie sa niższe ceny rolet niż w innych małych sklepach oferujących rolety- różnica jest w mechanizmie- „dekoria” ma sznurkowy , a ten lepszy mechanizm łańcuszkowy więcej kosztuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 30.07.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Bardzo dziękuję za odpowiedz Jeśli możesz powiedz mi gdzie zamawiałaś te rolety tak się składa że ja też jestem z Wrocławia a dokładnie pracuję we Wrocławiu Myślałam żeby wybrać się na Bielany może tam coś bym znalazła ciekawego za rozsądną cenę Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 30.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witaj DOMAR BRANIBORSKA DUŻY WYBÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 30.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Bardzo dziękujęNa pewno odwiedzę Domar i mam nadzieję że coś wybiorę dla siebie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 31.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 waśnie dziś zamówiłam rolety rzymskie do salonu i jadalni. Będziemy mocować do ściany tuż pod sufitem jeśli chcesz sprawdzić dostępność tkanin na rolety rzymskie polecam odwiedzić stronę http://www.dekoria.pl większość sklepów z roletami ma od nich takaniny na tej stronie sa niższe ceny rolet niż w innych małych sklepach oferujących rolety- różnica jest w mechanizmie- „dekoria” ma sznurkowy , a ten lepszy mechanizm łańcuszkowy więcej kosztuje. pozdrawiam Kasiu, pochwal się jakie zamówiłaś ? ja do okien w kuchnie muszę założyć rolety, takie do góry nogami, czyli rozciągane od dołu. Ale zastanawiam się nad jakąś "woalką" mimo wszystko od góry. myślę by była to roleta rzymska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 11.08.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam, ma ktos zainstalowane rzymskie rolety, sterowane elektrycznie? Chce zrobic takie zamaskowane w zabudowie z KG, zlicowanym z gora glifu okiennego... moze jakas firme polecicie? 2 wyceny ktore dostalem sa jakies kosmiczne... jakie doswiadczenia z uzywania? Jakies rady przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 13.08.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem rolet rzymskich ale nie mam pojęcia jak je umocować bezpośrednio na okno czy od samego sufitu może ktoś ma takie rolety i podzieli sie doświadczeniem. Zdjęcia mile widziane No tak i jaka jest cena takich rolet My zamontowalismy zaraz pod sufitem,zakupione na internecie http://www.dekoria.pl cena zależy od materiału,mają różne promocje,warto zobaczyć.A tak to wygląda http://images33.fotosik.pl/339/99f0cee1b2346bcfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 13.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ciekawi mnie jak się czyści takie rolety? Czy można je prać na mokro? Czy mozna usunąć ten "stelaż" z tuneli? Też sobie wymyśliłam rolety rzymskie do mojego domu, ale waham się ze względu na ceny (czasami powalające) i późniejsze utrzymanie ich w czystości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 13.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja ogladalem takie z firmy faber i sa na rzepy wiec podobno bez problemu mozna zdjac i wyprac. Ale jak to jest naprawde to nieweim bo jeszcze nie zamowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 hej, jesli moge to ja się dołącze, też mam rolety rzymskie, zamontowane nad oknem, osobiście wolaabym na oknie, ale u mnie odpada mam suwane drzwi http://images27.fotosik.pl/264/75c5697fb2c3c997m.jpg jeśli chodzi o pranie.... u mnie bedzie robił to pan który mi szył i montował,nie wiem czy sama dałabym rade to rozebrać? i w jakim stanie bylyby po takim zabiegu? a tak on zdejmie wypierze ,wyprasuje,zawiesi U mnie oszt takiej jednej to ok 1000zł a mam 3 w salonie i jedna w kuchni Moje też sa na rzepy, jak inaczej je zdjąć? tylko ptem jeszcze te sznurki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja ogladalem takie z firmy faber i sa na rzepy wiec podobno bez problemu mozna zdjac i wyprac. Ale jak to jest naprawde to nieweim bo jeszcze nie zamowilem Ja mam rolety rzymskie z Dekorii - są właśnie mocowane na rzepy / materiał / , bez problemu można je odczepić od mocowania , przepleść sznurki przez oczka i sam materiał wyprać czy wyczyścić w inny sposób. Potem montaż w analogiczny odwrotny spsób . Rolety u nas zamontowane na oknach wykuszowych , wewnątrz otworów okiennych / okna 180x120 / . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abwgdzl 13.08.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem rolet rzymskich ale nie mam pojęcia jak je umocować bezpośrednio na okno czy od samego sufitu może ktoś ma takie rolety i podzieli sie doświadczeniem. Zdjęcia mile widziane No tak i jaka jest cena takich rolet My zamontowalismy zaraz pod sufitem,zakupione na internecie http://www.dekoria.pl cena zależy od materiału,mają różne promocje,warto zobaczyć.A tak to wygląda http://images33.fotosik.pl/339/99f0cee1b2346bcfmed.jpg Stelka, czy możesz zrobić zdjęcie całkowicie zwiniętej rolety? Ile ona ma cm wtedy? Nie wiem czy u mnie się zmieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abwgdzl 13.08.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja ogladalem takie z firmy faber i sa na rzepy wiec podobno bez problemu mozna zdjac i wyprac. Ale jak to jest naprawde to nieweim bo jeszcze nie zamowilem Ja mam rolety rzymskie z Dekorii - są właśnie mocowane na rzepy / materiał / , bez problemu można je odczepić od mocowania , przepleść sznurki przez oczka i sam materiał wyprać czy wyczyścić w inny sposób. Potem montaż w analogiczny odwrotny spsób . Rolety u nas zamontowane na oknach wykuszowych , wewnątrz otworów okiennych / okna 180x120 / . pablitoo, to samo pytanie co do Stelki - ile ma cm całkowicie zwinięta roleta z dekorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts