Karola777 25.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Gdybym miała wybierać,to zdecydowanie bardziej podoba mi się Herbowy,zarówno z zewnątrz,jak i w środku.Radzę zrobić tak,jak pisała Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek73 26.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam, Czy ktoś buduje lub zbudowal dom c121 herbowy murator / studioarcis AD-46x i moze podzielic sie uwagami ?Jesli nie to chyba jestem pierwsza osoba z forum budujaca ten dom. Na chwile obecna wybudowane sa sciany parteru. PozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 29.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 No cóż, może jest za duży trochę, ale w naszym przypadku musi taki być - na parterze musi się zmieścić małe mieszkanie dla babci mojego męża. Po prostu na poczatku nie będziemy wykańczać góry - zrobimy tylko to, co niezbędne. i żrezygnujemy z garażu. Pooglądaj projekty APS Charkiewicz KOZINCE (jest pokój dla babci) i inne z dwuspadowym dachem (http://www.domoweklimaty.pl) oraz http://www.mkkw.pl (waluś,walery i inne) Może Ci coś przypadnie do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaw29 09.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mnie też bardzo podoba się ten projekt i zakupiliśmy go z mężem w zeszłym roku, na razie jesteśmy w fazie załatwiania pozwolenia na budowę, planujemy rozpocząć budowę wiosną lub latem. Zamieniliśmy wyjście na taras, zamiast z tyłu jest od strony kuchni ze względu na wąską działkę, zrezygnowaliśmy z balkonu bo chcemy mieć zadaszoną werandę, lukarnę zostawiliśmy. Kominek przenosimy na scianę tam gdzie jest kotłownia, przez co zlikwidujemy komin a co za tym idzie koszty, pod schodami planujemy zrobic schowek lub spiżarnię. Planujemy budować z porothermu ale to jeszcze nie przesądzone. Pozdrawiam P.S. A pół roku temu nie mogłam znaleźć nikogo, kto by się tym projektem zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts