Gość Franio 07.08.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Moi dekarze kładą właśnie folię Divoroll Pro. Niw wiem czy jest ona obrócona w dobrą strone. Jak winna być : napisami do góry (tzn w stronę dachówki), czy w stronę poddasza. Sorry za dyletanckie pytanie, ale ja zupełnie nie z branży [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wos 07.08.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Napisami do góry. Daj znac czy u Ciebie folia na końcach się roluje - bo u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Franio 13.08.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Dzieki za odpowiedź. Znaczy, że kładą dobrze.Z tym rolowaniem to nie wiem, o co dokładnie, Ci chodzi.Jeśli chodzi o koniec z pocztątku szpuli (zewnętrzny) to leży prosto. Tak samo jest z końcówkami po obcięciu. Tylko te z końca szpulki (tzn. od środka) nieco się zawijają, ale nie jakoś specjalnie mocno. Pozdrawiam.Franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wos 18.08.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 U mnie membrana zaczela sie zwijac (jak jest polozona, to miedzy krokwiami dolna krawedz membrany jest zwinięta na zewnatrz tworzac taka rynienke) na dolnej krawedzi "pseudo-obrazowo" w przekroju \ \ \ u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wos 18.08.2003 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 "Obrazek" jakoś nie wyszedł obrazowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts