Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum muratora jest DO

Gość Gośću

Recommended Posts

Gość Gośću

Chodzi po prostu oto, że kiedy czegoś się nie doczyta w regulaminie to wycinane są wszystkie posty autora, choć w/w regulamin mówi też o tym iż mogą taką wypowiedź zablokować.

A co do Twojej wypowiedzi to nie była zbyt miła.

Przeglądając twoje posty doszedłem do wniosku że należysz do niezbyt rozgarniętej grupy forumowiczów (na szczęście nie wielkiej).

Pozdrawiam wszystkich.

Dziękuję za recenzję moich postów. W przeciwieństwie do Ciebie: podpisuję się pod nimi i nie używam słów wulgarnych w postach.

Gość Gośću

Wowka - ja nie sprzedaje jakichś faktur. W przeciwieństwie do wielu "firm" ja działam całkowicie legalnie i zgodnie z prawem.

Tomek 1950 - co do podpisu to do niedawna podpisywałem każdy post.

A tak apropos, czy podpis "Tomek 1950" jest imieniem i nazwiskiem, wydaje mi się że Jesteś tak samo anonimowy jak ja, a w tym wypadku podpisuję się "Gośću".

co do wulgaryzmów to określenie iż coś jest "do dupy" wydaje mi się dość delikatnym określeniem.

Do Waszej wiadomości, z usług mojej firmy korzystało już jedenaście osób z szanownego grona forumowiczów i jakoś nikt nie twierdził jako byłbym wulgarny, lub sprzedawał "lewe" faktury(często to klienci pytają czy bez faktury będzie taniej - ciekawe jak na taką propozycje zareagował by urząd skarbowy).

Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.

Gośću.

Usuwamy wiadomości, jeśli ktoś reklamuje się poza "Ogłoszeniami drobnymi" i robi to naprzykład dziesięcioma ogłoszeniami tej samej treści. Często też przenosimy wiadomości do właściwych działów - niezorientowani mogą przypuszczać, że zostały usunięte.

Pozdrawiamy.

Gość Gośću

quote="Kasiorek"]Gościu,a może mały urlop.Twój zgryżliwy ton może być zarażliwy.

Uważam to forum za najlepsze miejsce do wymiany doświadczeń i na szczęście nie wszyscy myślą tak jak Ty :wink:

[

Podziwiam Twoje dokonania na forum - Twoje bezcenne porady i jestem pod wrażeniem!

Myślę że całe to zdarzenie to wynik nagonki na nie zarejestrowanych, choć ja miałem na celu zwrócenie uwagi(być może trochę za ostro) administratora na zaistniałą sytuacje.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

Gośću.

Gość Gośću
Usuwamy wiadomości, jeśli ktoś reklamuje się poza "Ogłoszeniami drobnymi" i robi to naprzykład dziesięcioma ogłoszeniami tej samej treści. Często też przenosimy wiadomości do właściwych działów - niezorientowani mogą przypuszczać, że zostały usunięte.

Pozdrawiamy.

A co z brakiem możliwości zalogowania się?!

Gość Gośću
Żaden z użytkowników Forum nie został zablokowany.

Droga Redakcjo, czy mógł bym dowiedzieć się dlaczego nie mogę się logować. To że moje posty znikły - ok., ale po wpisaniu w wyszukiwarce mojego nicka pokazuje ona - " Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów ". BARDZO proszę o wyjaśnienie mi, dlaczego nie mogę się zalogować.

Pozdrawiam.