kadra 19.11.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam właśnie orange namówił mnie na przedłużenie umowy, przy okazji zdecydowałam sie na wymianę telefonu i wybrałam model nokia5200. Telefon jak telefon - przynajmniej ma wszystkie klawisze w przeciwieństwie do mojej poprzedniej nokii (no zajechałam ją na śmierć!), ale sprawa jest taka, że strasznie trzeszczy w trakcie rozmowy. Przestaje tylko wtedy, gdy ma podłączone słuchawki (i to też nie do końca - ja ze słuchawkami trzasków nie słyszę, ale mój rozmówca owszem!). Spodziewam się, że działają one jak antena, ale to przecież nie jest dobrze. Czy mogę coś z tym zrobić sama, czy reklamować (od pierwszego dnia?!?) no zła jestem buzia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Reklamuj, mój mąż ma taka nic nie trzeszczy. Kiedyś pracowałam w orange (wtedy jeszcze sie to nazywało idea) i powiem CI, że z nokiami czasem tak bywa, trafi sie wadliwy egzemplarz a czasem nawet wadliwa seria . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wymienią mikrofon. U mnie naprawa trwała /z wymiana jakiegoś oprogramowania/ 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts