dejfit 19.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Otwórz klapkę na maksa. Moc dmuchawy daj ok. 3 - 5 w zależności od tego jak wygląda płomień. Skoro nie masz czujnika temp. zewnętrznej to kocioł pracuje w trybie ręcznym tak ? Jaką masz zadaną kotła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek38 20.12.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 temp na kotle na dziś 64st co do mocy dmuchawy i płomienia piszesz że 3-5 u mnie skala jest do 25 teraz mam na22 a i tak ten płomień jest zółty i nie za ostry choć jak zmieniam moc to nie dostrzegam zmian płomienia tak sie zastanawiam czy z tą dmuchawą nie jest przypadkiem coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek38 22.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 dziś doszedłem do wniosku że niedopalony wegiel to efekt zapchanej dmuchawy musze pokombinować jak to przeczyścic od dołu bo u góry otwory sa wg mnie czyste pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodek38 23.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No i znalazła sie przyczyna niedopalonego wegla otwarłem klapke w miejscu gdzie jest wylot powietrza od wentylatora a tam tyle syfu że szkoda gadac przeczyściłem i tera śmiga że aż hej zero nedopału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts