JoaKar4 13.03.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Pokoiki super, zapisałam wszystkie, osobiscie myslalam nad tapeta w pokoju ot taka: http://allegro.pl/ps-tapety-dzieciece-tapeta-piraci-super-cen-i1499179800.html lub taka sama tylko zielona Nie mniej jednak naklejki i zegar dodalam do obserwowanych. Mam tam tez wiele innych dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.03.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mnie zależało, żeby nie przeładować pokoju dodatkami marynistycznymi, nie wiem, czy mi się to udało Dlatego ściany są neutralne, lampy, meble i dywan też. Obrazki, naklejki i zasłony szybko można wymeinić, z tapetą, dywanem,łóżkiem w kształcie statku już gorzej. Nasz pokoik ma rok, wiem, że gdybym dała synowi wolną rękę, zrobiłby sobie teraz pokój kosmiczny. Ich zainteresowania szybko mijają, dlatego nie warto zbytnio inwestować w trwałe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.03.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Taka też refleksja mi się nasunęła... Tapety z piratami świetne, ale na chwilę - no, chyba że urządza się pokój cyklicznie i wiadomo, że za 3 lata będzie remont. Pokój idealny stylistycznie dla 2-latka nie będzie już taki dla 5-6-latka ... I analogicznie tematyczny pokój urządzany dla początkującego ucznia będzie pewnie obciachowy w 3 klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.03.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dokładnie, dlatego dałam się namówić tylko na naklejki, które świetnie odchodzą od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoaKar4 14.03.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witajcie Co do tapet to racja ja wiem jak bylo z corkami nic tylko w misie tapeta a potem po 2-3 latach bylo im glupio przed kolezankami ze maja misie na scianie ale byly starsze. Chlopcy maja 2 i 4 lata, wiec mysle ze taka tapeta miala by szanse wytrzymac z te 3-4 lata srednio co taki czas tapetuje mieszkanie, byc moze w domu bedzie inaczej i np tez pomaluje sciane i poszukam wielkich i malych naklejek i bedzie z glowy Narazie zastanawiam sie co na podloge dom ma deski na podlodze chce je wycyklinowac i pomalowac ale chyba wczeniej je zdejmiemy i zobaczymy co jest pod nimi bo dom dosc stary ale nikt mi nie da gwarancji jak wyglada podloga pod deskami. Wczoraj kupilam figurke statek taka mala tez nie chce za duzo tego wszystkiego bo co ja z tym zrobie za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Sprzedasz na allegro ;)Ja kupiłam właśnie taki pakiecić. Nie wsyztsko wykorzystałam, ale i tak się opłacało. Np. zasłony z NEXTa, ster i dzwon pokładowy Nowych w życiu bym nie kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoaKar4 14.03.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 I pewnie musialabym zrobic tak jak mowisz Znalazlam duze naklejki na all wiec kto wie moze nie warto tapetowac http://allegro.pl/okrety-duze-naklejki-na-sciane-ala-wm-i1504868045.html ide szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 24.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Może jestem w tym odosobniona, ale większość z tych sypialni przepadłaby do gustu także dziewczynkom (nie wszystkim, to fakt, ale to samo można powiedzieć o chłopcach). Znajoma z pracy niedawno mi opowiadała, że kiedy jej córka obejrzała wszystkie części "Piratów z Karaibów" wpadła w lekką obsesję, więc gdyby ktoś jej zaproponował zmianę wystroju pokoju, to pewno by się ucieszyła. Chociaż w jej przypadku bardziej odpowiednia byłaby fototapeta z Johnny'm Depp w roli głównej. lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts