13_wojownik 19.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam Wszystkich Serdecznie Mam taki "mały" problem. Posiadam lodówkę Elektroluxa, która ma około 4 lat.W tym czasie "dach" oraz boki lodówki zmieniły swój kolor ze śnieżnobiałego na lekko pożółkły. Drzwiczki zostały jednak białe.Wygląda to beznadziejnie, w szczególności że lada moment przeprowadzę sie do nowiutkiego mieszkania. Niestety zabudowa samej lodówki (ze względów których nie będę tu opisywał) jest niemożliwa. Mam więc takie pytanie. Czy może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem i oczywiście jakoś go rozwiązał?. Może są jakieś produkty chemiczne które są w stanie wybielić takie pożółkłe elementy? Każda rada na wagę złota !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Normalne malowanie.ja malowalem nie lodówkę wprawdzie, ale bojler, tzn. blachę emaliowaną. To coś podobnego. Maluje się rolką gąbkową. Wszystkie elementy niemalowane (i uszczelkę nalezy zdjąć) Wyszło elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 20.11.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ładnie też wychodzi malowanie samochodowym lakierem renowacyjnym w sprayu /chodzi o lakier podobny do emalii/. Ja tak odświeżyłem u teściów starą pralkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.11.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Może mniej palić papierosów w mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.11.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pasta polerska do samochodu i polerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) piekny artykul i link do pozycjonowania... piekny Nie reklama a artykul pozycjonerski na stronie Wlasnie tez jestem na etapie tworzenia sekcji artykułów w moim sklepie Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez edde spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 10.04.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 obkleiłbym folią. skoro oklejają samochody, lodówkę też dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobea 12.04.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam. Spróbuj umyć domestosem,ja tak wybieliłam swoją mikrofale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts