Lookita 19.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kiedy moze dorosly czlowiek wejsc na wylewki ,zrobione wczoraj w polowie domu, dzisiaj w drugiej by nie wgniesc ich?Czy mozna zlecic ekipie montaz okien 1.5 - 2 dni po wylaniu wylewek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 19.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ja chodziłem nastepnego dnia i podlewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 19.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 zależy pod co te wylewki i jak równiutkie mają być. Chodzić można po kilkunastu godzinach nawet tych wylanych z betoniarki ale bezpieczniej położyć jakieś dechy żeby obcasikami dołów nie porobić jeśli bardzo Ci się spieszy i musisz te okna montować... Ale jeśli wylewki masz teraz wylane przy mrozie w domu bez okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 u mnie skonczyli wylewac (miksokret) o 15,00, a o 22,00 spokojnie chodzilem i ogladalem jak schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 20.11.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Chodziliśmy następnego dnia, ale pogoda za oknem była inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WanKon 20.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Można chodzić po 1 dobie, ale polecam pod oknami gdzie panowie beda sie kręcić porozkładać kartony bo na pewno butami poscierają wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 20.11.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pogoda niesprzyja szybkiemu wysychaniu więc najbezpieczniej po minimum 24h. i na trasie chodzenia położyć styropiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 21.11.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 2 doby od wylewek....tam chodzic mozna juz spokojnie,powiem wiecej,doba od wylewek..wlasnie mija....chodzilem 4 godz temu )mozna delikatnie chodzic-bez obcasow,uwazac,zeby nie zetrzec wierzchniej warstwy...ale spokojnie ciezar doroslego juz utrzymuja....jutro mam montaz okien.... niesamowita wilgoc......niesamowita....ramy z folia z okien trzeba bylo zdjac i przewietrzyc w 2-3 st. powietrza domek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts