rogbog 19.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ze względu na planowaną podwójną, bramę wjazdowaną , rozsuwaną w kierunku wejścia na posesję(takie warunki) wychodzi nam,że bramka wejściowa może być tylko przesunięta bocznie w stosunku do wejścia do domu.Odległość ogrodzenia od domu to ok.5m.Teren przed schodami można będzie zagospodarować.Ale nie bardzo sobie wybrażam jak to będzie wyglądać.Może ktoś z Was ma takie rozwiązanie i mógłby się podzielić zdjęciami,byłabym wdzięczna.Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.12.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Czy nikt z Was nie ma takiego rozwiązania wejścia na posesję? Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja tak mam Bogusiu z tym tylko, że nie mam frontowego ogrodzenia: http://images34.fotosik.pl/70/8277b7adfb04dcd7med.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja tez tak mam. Tez ze wzgledu na brame garazowa 5m. Poszukam fotke.o jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.12.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki za odpowiedzi Mamy w planie bramę przesuwną i myślę,że zdecydujemy się na przesunięcie furtki.Mam to też dobre stony,gdyż wtedy furtka będzie widoczna z kuchni (strona zachodnia domu) . Ale czekam dalej na fotografie takiego rozwiązania. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dokladnie tak jest u nas.Tez furtka widoczna z kuchni, nawet tam mamy domofon. No i tez strona zachodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.12.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki Zeljka, a już myślałam(z powodu długiego zastoju w temacie),że sobie wymyśliłam jakieś "dziwadlo" z tym wejściem. Masz może jakies zdjęcia w większej perpektywie?-z bramą garażową.Byłabym wdzięczna Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Bogusia wysle na maila. Alew calosci ogrodzenia z przodu nie mam, mam kawalkami. Brama jest po lewej od furtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.12.2007 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dzięki za fotki Opisuję dopiero teraz bo mój bezprzewodowy to koszmar!.U Ciebie jest jednak inna zabudowa i bardzo ładnie to wygląda.Zawsze chciałam mieć dom w większej(tak jak u Ciebie) odległości od frontowego ogrodzenia.Ale niestety kształt działki i warunki zabudowy nie dają wyboru. Ale też...czy na tej ziemi wszystko ma być takie od linjki,uporządkowane? Mimo,że jestem pendantyczką to myslę,że ew. odstępstwa w moim ogrodzeniu nie zepsują charakteru domu Pozdrowienia Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jest tu gdzies watek o ogrodzeniach i jeszcze o elewacjach, moze tam warto zerknac,moze jest jakis przyklad domku takiego jak u Ciebie. Poszukam te watki. elewacje sa http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326.htm?highlight=elewacje ten drugi musze poszukac i potem dam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 O jest i ten drugi, ledwo znalazlamhttp://forum.muratordom.pl/pokazcie-swoje-ogrodzenia,t57464.htm?highlight=ciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.12.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dzięki Zeljka za namiary Dobra z Ciebie kobitka . Oczywiście wszystko przeglądam i szukam, szukam..... Pozdrowionka Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts