Joanna75 19.11.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witamszukam rzetelnej ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego w Strasznie pod Gdańskiem. Planowane rozpoczęcie budowy- wiosna 2008.Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić? Czytając o pladze anyfachowców aż strach zaczynać budowę. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 04.12.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 WitamJeśli mogę coś doradzić, to tylko to wejdz na dziennik budowy CMy-ka.Wybudowal super dom i może pomoże z namiarami na wykonawców. Spróbować nie zaszkodzi.Pozdrawiam i powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 04.12.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam szukam rzetelnej ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego w Strasznie pod Gdańskiem. Planowane rozpoczęcie budowy- wiosna 2008. Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić? Czytając o pladze anyfachowców aż strach zaczynać budowę. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Tadeusz Bork z Tuchomia, namiary w innych moich postach. Wejdz też tu: http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-biala-lista-wykonawcow,t61774.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts