retrofood 17.06.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Musimy się wstrzymać, bo ja nie wiem na pewno czy to ona. To tak tylko z opowiadań. A młodego nie ma, a zabral mi dysk, więc nawet nie mam jak odpalić żeby samemu coś wywnioskować, chociaż marny ze mnie znawca. Ale może jutro coś więcej się dowiem.A na mojej pisze G2 MX i coś tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 17.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki Miszczu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.06.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No i w sprawie karty zaczyna się co nieco wyjasniać. I wychodzi na to, że ona jest w porzadku. A mnie, elektryka, wkur...iło to, że sprawcą zamieszania jest najprawdopodobniej ... kabel zasilający. Dopiero niedawno na to wpadłem, jutro sprawdzę dokładnie, bo jak miałem czas, to mnie mlody nie dopuscił do drugiego komputera i nie miałem kabla zapasowego, ale na 80% to on. Tak mnie w balona robić... zgroza. Ze złości się prawie upiłem (prawie, bo 0,7 to dopiero zaliczka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Retro!a jak znajdę chwilkę - mogę konkurencję pod tytułem "Pamiętnik przemytnika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.06.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Retro! a jak znajdę chwilkę - mogę konkurencję pod tytułem "Pamiętnik przemytnika"? Czas najwyższy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 10.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No, tak!! Wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.07.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wczoraj posiedziałem do 23.00 2-ch Ukraińców i 2-ch Armeńców. Super goście, naprawdę - normalni, podobnie myślący...... Armeniec zna 10 języków - nauczyciel - chiński, tajski............... Opowiadaliśmy sobie o wszystkim. Chyba z nim we wrześniu polecę i spróbuję coś nakręcić. Stasiu! Nawet z milicją dałes radę, czyli się da wszystko. Polecę jednak i spróbuję. Za 3 lata akcje na giełdę wypuścimy obaj z Armeńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 03.08.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 już sierpień, a tu ciszaaaaa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 03.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 a bo narrator gdzieś się zapodział i to już z miesiąc temu!! Czy ktoś wie, co z retro??Bo to niepokojące jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 03.08.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pewnie baterie regeneruje sam bez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 06.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A tu dalej cisza. No, dobra urlop to urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 06.08.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Elektryka prąd nie tyka Ale z kompem ma problemy Pamiętnik i erotyka Pisać zaraz rozkażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Stasiu, chciałam zakomunikować, żeś się strasznie opuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A ja chciałam zakomunikować,że Cię tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A ja chciałam zakomunikować,że Cię tu nie ma no właśnie przepadł jak kamień w wode. sacha, Ty z tym kompem to wiesz, czy tak tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 22.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Z kompem wiem na bank, bo wystarczy czytać wszystkie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.08.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 retro siedzi na wsi i ... robi przetwory owocowe. Co tydzień tylko bus podjeżdża z nową dostawą cukru... PS. Może sami coś dopiszemy? Np.http://img.demotywatory.pl/uploads/1251626045_by_isildur15_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witajta czytacze!widzę, żem tu oczerniany przezpodstawnie i wiekokrotnie. A ja ani nic nie pijałem przez wakacje (no, najwyżej co drugi dzień), ani nigdzie żem się nie opuszczał. Pisałem odcinki, tyle, że drugi komp zdechł, a trzeci nie chce mi przeczytać tych odcinków, które mam na dyskietkach. No nie chce czytać dyskietek i już - wypisuje mi, że nie widzi dyskietki, chociaż mu ją przed ślepia wkładam.Coś wymyślę, bo innej kopii nie ma i żal by się to zmarnowało.A na razie dalej nie piszę, bo nie pamiętam ani co napisałem, ani na czym zakończyłem, więc żeby głupot nie było to jeszcze parę chwil potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 01.09.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Z tym kompem to jednak miałem nosa. Dać zarobić innym fachmanom i z kompem do okulisty aby patrzył na dyskietki. Wakacje się skończyły!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yvetka 17.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chylę nisko czoła przed autorem pamiętnika Pamiętnik tak mnie wciągnął, że przeczytałam go w ciągu 3 dni. Czytałam w pracy i w domu. W pracy nic nie zrobiłam, a wdomu mąż z początku się śmiał, a później sprawdził co tam mam na monitorze nie wierzył, że czytam. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy. Czyżby autor odpuścił sobie dalszy ciąg Błagam nieeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts