Tomek_J 23.11.2007 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem o co tu biega Ja też Znam na tym forum tylko jedną osobę o takim poziomie schiz, jaki reprezentuje obecna tu zgraja katów. Ale ta osoba ponoć jest "skasowana"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 23.11.2007 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 chyba nie powinienem tu rzucać nickami I słusznie. Nie nadawałbyś się na jasnowidza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no i wylądowaliśmy w psychologu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.11.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no i wylądowaliśmy w psychologu i słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 23.11.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no i wylądowaliśmy w psychologu i słusznie Oby za chwilę nie powstał dział "Psychiatra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 chyba nie powinienem tu rzucać nickami I słusznie. Nie nadawałbyś się na jasnowidza. a trzeba być jasnowidzem, żeby wskazać takich jak Ty? Znam na tym forum tylko jedną osobę o takim poziomie schiz, jaki reprezentuje obecna tu zgraja katów. Ale ta osoba ponoć jest "skasowana"... nazywasz Forumowiczów piszących w tym temacie ZGRAJĄ KATÓW pięknie, pieknie, popisz się czymś jeszcze, może nazwij Ich jeszcze bardziej dosadnie? co Ci szkodzi? już tyle takich beznadziejnie głupich komentarzy popełniłeś, o złotousty osiągnąłeś dno prośba nie odbijaj się, pozostań tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Oooo, jaki piękny watek, a ja dopiero teraz go zobaczyłam! Ja chciałam powiedzieć, że bardzo lubię Barbossę, bo jest zapalczywym dyskutantem, ale zmusza do myślenia, a i potrafi też dostrzec, że się mylił i przyznać to. Facet ma jaja i ma jedną twarz przez cały czas. Nie lawiruje i nie boi się powiedzieć co myśli. To pisałam ja, DPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 DPS, bo wcześniej był w "doświadczeniach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tak się właśnie domyśliłam. Muszę tam chyba zacząć częściej zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Zgraja katów??? czyli więcej katów niż obiektów... Niedobrze, nie da się poszaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem o co tu biega Biega o Ciebie.Ale dlaczego autorzy wątku skupili sie tylko nad Tobą?Jest wiele kontrowersyjnych postaci tego forum.Tu nic nie ma o drążonym problemie: http://www.uw.edu.pl/ Tak na marginesie.Wytłumacz mi czy to zemsta czy im zalazłeś za pazury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Autor wątku stchórzył i zaszył się...pod innym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 23.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 po /nie/uważnym przejrzeniu wątku dedukuję: I ? kimże autor I.1 Barbossa ? lub I.2 inny słuchacz Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu np.mgr inz IQ 168 II .... co do sarmackości , to kojarzy mi się z nią jedynie uroda Barb...., III jak lubi opinie , niech ma: lubi...........siebie, bez poczucia humoru /spróbujcie nazwać Go imieniem popularnej lalki anorektyczki #$%%^@#!%^^&** t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.11.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 "Wontku" a gdzie byłeś, jak cie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 III szczera opiniia o koledze lubi.......siebie, bez poczucia humoru /spróbujcie nazwać Go imieniem popularnej lalki anorektyczki/ #$%%^@#!%^^&** Chodzi o Barbi? Ma jeszcze jeden czuły punkt - samoloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ależ się przyssaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 23.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ależ się przyssaliście babo !!! to Ty i Barbossa......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ależ się przyssaliście Nie rozumiem. Zabrałem tu głos tylko raz i to na wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ależ się przyssaliście babo !!! to Ty i Barbossa......? A co - nie można sobie zrobić wielkich oczu bez podtekstów??? Też próbowałam przerobić to na żarty, ale generalnie jest bardzo personalnie i (chyba) średnio przyjemnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ależ się przyssaliście Nie rozumiem. Zabrałem tu głos tylko raz i to na wesoło. zrewiduj swoje poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts