Gość 24.11.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ulżyło koniom, bo gdzie diabeł nie mógł, tam babę posłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kulka ....baba z wozu konie rżom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kulka ....baba z wozu konie rżom Jest i takie przysłowie o koniach Gdzie koni brakuje, tam osłów używają. To na dowód, że nie wymyśliłam http://hatatitla.biz/humorous.php?page=6&q=&type=P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ... Gdzie koni brakuje, tam osłów używają. ba, osły same się używają vide posty Tomaszów (tu oczywiście mam na myśli wszystkich Tomszów zamieszanych w ten cyrk, a dokładniej chodzi mi o posty "kalafiorów" tu się udzielających, piszących buraczane teksty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 24.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 vide posty Tomaszów Barbie, pozdrawiam cię bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Zwróciliście uwagę, drodzy Panowie, że ojciec założyciel wątku włożył kij w mrowisko i teraz złośliwie piszczy z uciechy patrząc, jak się naparzacie? Osiągnął dokładnie to, o co mu chodziło. Sprowokował i ma awanturkę na zawołanie. Dajecie się podejść jak dzieci. Proponuję Wam nie wykłócać się ku uciesze gawiedzi i nie pozwalać robić z siebie... No, wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 24.11.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Zwróciliście uwagę, drodzy Panowie, że ojciec założyciel wątku włożył kij w mrowisko i teraz złośliwie piszczy z uciechy patrząc, jak się naparzacie? Osiągnął dokładnie to, o co mu chodziło. Sprowokował i ma awanturkę na zawołanie. Dajecie się podejść jak dzieci. Proponuję Wam nie wykłócać się ku uciesze gawiedzi i nie pozwalać robić z siebie... No, wiecie. już dwie strony temu napisałem zeby nie karmić trolla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No to zamykamy we wontek pozdrawiam Edzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts