Krzysztofik 20.11.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 umiłowani w Barbossie bracia i siostry jakże by tu było nudno bez takich tematów Na Roratach byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 20.11.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 po prostu Barbossa jest bad - best. Juuuużżżżż zaczyna być nuuuuuudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 21.11.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ("Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.") Często upier...wie twierdząc że to co wykonał jest najwłaściwsze. Barbossa nie jest taki zawsze, tylko czasami... Hes... ... myśleć, myśleć, myśleć. To nie było pod adresem Barbossy Patrz, a ja cały czas myśalem, że to o nim... A teraz poważnie. Widzisz,Krzysztofik, to jest tak: jak Wy sobie jaja robicie, to OK. Jak jak ja próbuję delikatnie odwrócić kota ogonem i wlać na towarzystwo wzajemnej adoracji wiadro zimnej wody, to wychodzę na durnia. Wiecej luzu i zrozumienia mojej pokrętnej logiki ! Mój post miał być złośliwością niekoniecznie pod adresem Barbossy...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 wzruszyłem się czytając wszystkie posty, łza się zakręciła w oku, dziękuję to mnie mobilizuje do jeszcze intensywniejszego udzielania się na forum Drogi hesie Z Tobą polemizować jest dla mnie zaszczytem, ten kubeł zimnej wody czasami ma fusy na dnie, sama woda nie szkodzi, wręcz wymusza zastanowienie się jak już wcześniej pisałem prowadzę rozmowy z właścicielem forum, o przyznanie mi oddzielnego forum w ramach muratora, ale o sczegółach na razie nie mogę mówić, trzymajcie kciuki z tym intensywniejszym udzielaniem to oczywiście żart bardziej to już chyba by było zboczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 21.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 z tym intensywniejszym udzielaniem to oczywiście żart bardziej to już chyba by było zboczenie chyba tak, dobrze zresztą, że masz tolerancyjnego pracodawcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 21.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ........ Widzisz,Krzysztofik, to jest tak: jak Wy sobie jaja robicie, to OK. Jak jak ja próbuję delikatnie odwrócić kota ogonem i wlać na towarzystwo wzajemnej adoracji wiadro zimnej wody, to wychodzę na durnia. Wiecej luzu i zrozumienia mojej pokrętnej logiki ! Mój post miał być złośliwością niekoniecznie pod adresem Barbossy...Pozdrawiam. Przepraszam i też pozdrawiam. http://images4.fotosik.pl/286/f43d6a3aa6306f46.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ........ Widzisz,Krzysztofik, to jest tak: jak Wy sobie jaja robicie, to OK. Jak jak ja próbuję delikatnie odwrócić kota ogonem i wlać na towarzystwo wzajemnej adoracji wiadro zimnej wody, to wychodzę na durnia. Wiecej luzu i zrozumienia mojej pokrętnej logiki ! Mój post miał być złośliwością niekoniecznie pod adresem Barbossy...Pozdrawiam. Przepraszam i też pozdrawiam. http://images4.fotosik.pl/286/f43d6a3aa6306f46.gif na mnie wiadro zimnej wody wlos mi zamarznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 hehe...ale temacik chyba nawet wiem - kto jest autorem tego topilca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 hehe...ale temacik chyba nawet wiem - kto jest autorem tego topilca oświecisz mnie, chciałbym zagiąć parol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Niestety -nie nic do niego nie mam choć kiedyś "polemizowaliśmy" sporo myślę - że większego "upierdliwca" na tym forum... to nie ma masz pecha ...no ! ps. gość nie lubi trolli ...i co Ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Niestety -nie nic do niego nie mam choć kiedyś "polemizowaliśmy" sporo myślę - że większego "upierdliwca" na tym forum... to nie ma masz pecha ...no ! ps. gość nie lubi trolli ...i co Ty na to ? po kolei: - co do upierdliwości, to moja Kobieta mówi to samo o mnie i są osoby co jej współczują -ph 5,5-7 to tylko w tym się zgadzamy, też nie lubię trolli, ale żeby w jego wykonaniu taka autonienawiść no i ten krótki siusiak i mały worek , bo boi się pod prawdziwym nickiem cokolwiek napisać chyba nie powinienem tu rzucać nickami chociaż chętnie bym się dowiedział, kociej mordy dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.11.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ale się fajnie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 22.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Z czystej przekory... Czyż sztuka ciętej riposty uprawiana ku chwale jej samej oraz oświeconej górze prześmiewczego rankingu ku poklaskowi przybocznych klakierów i pochlebców spijających jakże celne a niezbyt merytoryczne uwagi z ust mistrza bez cienia krytyki służy czemuś więcej niż tylko poprawieniu samopoczucia własnego ludzi, którzy już nie szukają na forum porad a jedynie zabawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Z czystej złośliwości To słowa Twoje, czy cytowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 22.11.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a ja nie uważam, żeby Barbossa był uciążliwy. A jeśli ktoś nie pojmuje jego żartów...cóż... Popieram, to samo chciałam napisać http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif chyba już wszyscy wiedzą, że mam np licznik w CTOHD, a co za tym idzie budowanie wlasnej legendy (chociaż...http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif) Perełka http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.11.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Canna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 22.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Och Barbossa, och, och, ochhhhhhhhhhhhhhh...... jeszcze, jeszcze, plissss (jeżeli cytuję bez podania źródła - to tylko siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.11.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ... jak już wcześniej pisałem prowadzę rozmowy z właścicielem forum, o przyznanie mi oddzielnego forum w ramach muratora, ale o sczegółach na razie nie mogę mówić, trzymajcie kciuki ... załatw przy okazji jakis kącik dla starych znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Och Barbossa, och, och, ochhhhhhhhhhhhhhh...... jeszcze, jeszcze, plissss (jeżeli cytuję bez podania źródła - to tylko siebie) żebys przypadkiem orgazmu nie doznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Och Barbossa, och, och, ochhhhhhhhhhhhhhh...... jeszcze, jeszcze, plissss (jeżeli cytuję bez podania źródła - to tylko siebie) żebys przypadkiem orgazmu nie doznał "Chłop", drugi raz pod rząd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts