Gość M@riusz_Radom 22.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No a co to za problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Tak szybko? Jeden po drugim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 22.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Och Barbossa, och, och, ochhhhhhhhhhhhhhh...... jeszcze, jeszcze, plissss (jeżeli cytuję bez podania źródła - to tylko siebie) żebys przypadkiem orgazmu nie doznał za późno, krew już odpłynęła z głowy w inne rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a kto mówił że szybko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 22.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 to ci dopiero... afirmowanego nie ma nawet słowem - że o ciele nie wspomnę (och - te ciało!) ale jego wierni pretorianie zawsze wierni i czujni na posterunku ochrony czci pozycji cnoty i dobrego imienia ich mistrza... Słowa czasem potrafią rozpalić nie tylko wyobraźnię czy dyskusję. Niektórych przyprawiają o dreszcze i emocje na światło dzienne nigdy nie wydobyte, które dopiero w dusznym kółku wzajemnej adoracji okazale potrafią się ukazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 22.11.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 nie pisząc już nic o odwadze cywilnej używania dotychczasowego nicka (podłóg czy podług ?) Barbossa, nie czytalem tych 5000 Twoich postow, pokusilem sie jedynie o sprawdzenie (pobiezne - jesli przeoczylem - sorki) , czy udzielasz sie na jakichs forach "regionalnych" lub tez moze prowadzisz dziennik budowy ze zdjeciami i mapka dojazdu do Twojego domu ... slowem ...czy mozna Ciebie (tak jak moze KATA pod jego oryginalnym nikiem) namierzyc IRL. Nie zarzucaj ludziom braku odwagi chowajac sie pod innymi nikami ..samemu bedac oasigalnym tylko na forum (bo takich informacji nie znalazlem). Ujawnij sie "w realu" a moze wtedy nie bedziemy juz mieli problemow z tchorzostwem na forum ..tylko zupelnie gdzie indziej . (Y) ps: zdjecia ewentualnych obdukcji mysle ze zainteresuja nas wszystkich bardziej niz czcze fechtowanie slowami na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 22.11.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 moze zrobilibysmy zrzutke na jakas fundacje ku udzieleniu pomocy medycznej autorowi watku .... ??choc nie wiem czy ktokolwiek jest mu w stanie pomoc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 moze zrobilibysmy zrzutke na jakas fundacje ku udzieleniu pomocy medycznej autorowi watku .... ?? choc nie wiem czy ktokolwiek jest mu w stanie pomoc .... Pomóc może mu tylko Barbossa, ale nie wiem czy sie spotkają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 22.11.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Chyba lepiej, żeby się jednak nie spotkali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 22.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Chyba lepiej, żeby się jednak nie spotkali Niech się spotkają to może być budujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 nie pisząc już nic o odwadze cywilnej używania dotychczasowego nicka (podłóg czy podług ?) Barbossa, nie czytalem tych 5000 Twoich postow, pokusilem sie jedynie o sprawdzenie (pobiezne - jesli przeoczylem - sorki) , czy udzielasz sie na jakichs forach "regionalnych" lub tez moze prowadzisz dziennik budowy ze zdjeciami i mapka dojazdu do Twojego domu ... slowem ...czy mozna Ciebie (tak jak moze KATA pod jego oryginalnym nikiem) namierzyc IRL. Nie zarzucaj ludziom braku odwagi chowajac sie pod innymi nikami ..samemu bedac oasigalnym tylko na forum (bo takich informacji nie znalazlem). Ujawnij sie "w realu" a moze wtedy nie bedziemy juz mieli problemow z tchorzostwem na forum ..tylko zupelnie gdzie indziej . (Y) ps: zdjecia ewentualnych obdukcji mysle ze zainteresuja nas wszystkich bardziej niz czcze fechtowanie slowami na forum. może jakaś ustawka, tylko wybierz miejsce tak, aby i innym łajzom pasowało cobym nie musiał do każdego jeździć z osobna żeby robić kokosa ja nie wstydzę się swoich "słów", nie podszywam się pod inne nicki, żeby nie stracić w oczach innych forumowiczów, tylko dlatego, że długo jestem na forum i niezależnie ode mnie wytworzyła się jakaś "otoczka" dotycząca mojej osoby chcesz gdzieś dojechać, to może tu: dobre miejsce odpoczynku dla autora tematu, przyjmą z otwartymi rękoma, może Ty też tam coś znajdzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A o mnie nie było nigdy wewontka, chlip, chlip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Twój profil onieśmiela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A swoja droga, to ktoś fajnie to aranżuje. Jak na Forum robi sie "w miare nudno" - to zawsze wypala temat " Huzia na Barbossę". Taki jakiś żartowniś? A może kompleksy, że w innych tematach mu (autorowi tego watku) nie wychodzi. Tu, ma poklask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 22.11.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Aja wietrząc w zimowym powietrzu czuję spisek...Wrogie siły się konsolidują, tworzą szeroki front jakiego jeszcze na forum nie było i dążą do przewrotu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 22.11.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 nie pisząc już nic o odwadze cywilnej używania dotychczasowego nicka (podłóg czy podług ?) Barbossa, nie czytalem tych 5000 Twoich postow, pokusilem sie jedynie o sprawdzenie (pobiezne - jesli przeoczylem - sorki) , czy udzielasz sie na jakichs forach "regionalnych" lub tez moze prowadzisz dziennik budowy ze zdjeciami i mapka dojazdu do Twojego domu ... slowem ...czy mozna Ciebie (tak jak moze KATA pod jego oryginalnym nikiem) namierzyc IRL. Nie zarzucaj ludziom braku odwagi chowajac sie pod innymi nikami ..samemu bedac oasigalnym tylko na forum (bo takich informacji nie znalazlem). Ujawnij sie "w realu" a moze wtedy nie bedziemy juz mieli problemow z tchorzostwem na forum ..tylko zupelnie gdzie indziej . (Y) ps: zdjecia ewentualnych obdukcji mysle ze zainteresuja nas wszystkich bardziej niz czcze fechtowanie slowami na forum. może jakaś ustawka, tylko wybierz miejsce tak, aby i innym łajzom pasowało cobym nie musiał do każdego jeździć z osobna żeby robić kokosa ja nie wstydzę się swoich "słów", nie podszywam się pod inne nicki, żeby nie stracić w oczach innych forumowiczów, tylko dlatego, że długo jestem na forum i niezależnie ode mnie wytworzyła się jakaś "otoczka" dotycząca mojej osoby chcesz gdzieś dojechać, to może tu: dobre miejsce odpoczynku dla autora tematu, przyjmą z otwartymi rękoma, może Ty też tam coś znajdzesz no i wychodzi szydło z worka... pierwsze palmy na nieskalanym wizerunku bossa.. co na to pretorianie..????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomar64 22.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Przeczytałem nazwę tematu i parę postów bo nie mam dużo czasu i stwierdzam, że temat nie jest na temat. Ma być wymiana doświadczeń tak mi się chyba wydaje. Można gadać dziwne rzeczy ale związane z jakimś technicznym problemem, ale żeby gadać o niczym to szkoda czasu. Ja tak dyskutuje gdy jestem na "bani". Może są inne fora do dyskusji o dobrym czy o zaym czy innym zachowaniu. Chyba dobrze zrozumiałem temat ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 22.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jak wyzej. Ciezko natomiast o zainteresowanie problemami stricte budowlanymi - malo popularne chyba (czyzby 99 % foumowiczow juz sie wybudowala i woli luzne pogadanki nazywane 'wymiana doswiadczen'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 22.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Typowy temat dla nabijaczy postów,troli.Tyle.EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jak wyzej. Ciezko natomiast o zainteresowanie problemami stricte budowlanymi - malo popularne chyba (czyzby 99 % foumowiczow juz sie wybudowala i woli luzne pogadanki nazywane 'wymiana doswiadczen'? Tym wybudowanym ciężko się odwyka od Muratora i tak sobie tu bredzą . Inna sprawa - na takie tematy jest psycholog. I pewnie jak mod zauważy co tu się wyrabia, przesunie gdzie się należy . Tomek - sam się przekonasz, że bez końca o cegłach się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts