Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziedzctwo sarmackie a pieniactwo, Barbossa studum przypadku

Kat_Socjologii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 207
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to ci dopiero... afirmowanego nie ma nawet słowem - że o ciele nie wspomnę (och - te ciało!) ale jego wierni pretorianie zawsze wierni i czujni na posterunku ochrony czci pozycji cnoty i dobrego imienia ich mistrza... Słowa czasem potrafią rozpalić nie tylko wyobraźnię czy dyskusję. Niektórych przyprawiają o dreszcze i emocje na światło dzienne nigdy nie wydobyte, które dopiero w dusznym kółku wzajemnej adoracji okazale potrafią się ukazać :-)

nie pisząc już nic o odwadze cywilnej używania dotychczasowego nicka

(podłóg czy podług ?)

Barbossa,

nie czytalem tych 5000 Twoich postow, pokusilem sie jedynie o sprawdzenie (pobiezne - jesli przeoczylem - sorki) , czy udzielasz sie na jakichs forach "regionalnych" lub tez moze prowadzisz dziennik budowy ze zdjeciami i mapka dojazdu do Twojego domu ... slowem ...czy mozna Ciebie (tak jak moze KATA pod jego oryginalnym nikiem) namierzyc IRL.

Nie zarzucaj ludziom braku odwagi chowajac sie pod innymi nikami ..samemu bedac oasigalnym tylko na forum (bo takich informacji nie znalazlem).

Ujawnij sie "w realu" a moze wtedy nie bedziemy juz mieli problemow z tchorzostwem na forum ..tylko zupelnie gdzie indziej ;-).

(Y)

ps: zdjecia ewentualnych obdukcji mysle ze zainteresuja nas wszystkich bardziej niz czcze fechtowanie slowami na forum.

(podłóg czy podług ?)

Barbossa,

nie czytalem tych 5000 Twoich postow, pokusilem sie jedynie o sprawdzenie (pobiezne - jesli przeoczylem - sorki) , czy udzielasz sie na jakichs forach "regionalnych" lub tez moze prowadzisz dziennik budowy ze zdjeciami i mapka dojazdu do Twojego domu ... slowem ...czy mozna Ciebie (tak jak moze KATA pod jego oryginalnym nikiem) namierzyc IRL.

Nie zarzucaj ludziom braku odwagi chowajac sie pod innymi nikami ..samemu bedac oasigalnym tylko na forum (bo takich informacji nie znalazlem).

Ujawnij sie "w realu" a moze wtedy nie bedziemy juz mieli problemow z tchorzostwem na forum ..tylko zupelnie gdzie indziej ;-).

(Y)

ps: zdjecia ewentualnych obdukcji mysle ze zainteresuja nas wszystkich bardziej niz czcze fechtowanie slowami na forum.

może jakaś ustawka, tylko wybierz miejsce tak, aby i innym łajzom pasowało cobym nie musiał do każdego jeździć z osobna żeby robić kokosa

ja nie wstydzę się swoich "słów", nie podszywam się pod inne nicki, żeby nie stracić w oczach innych forumowiczów, tylko dlatego, że długo jestem na forum i niezależnie ode mnie wytworzyła się jakaś "otoczka" dotycząca mojej osoby

chcesz gdzieś dojechać, to może tu:

dobre miejsce odpoczynku dla autora tematu, przyjmą z otwartymi rękoma, może Ty też tam coś znajdzesz :roll:

A swoja droga, to ktoś fajnie to aranżuje. Jak na Forum robi sie "w miare nudno" - to zawsze wypala temat " Huzia na Barbossę". Taki jakiś żartowniś? :o A może kompleksy, że w innych tematach mu (autorowi tego watku) nie wychodzi. Tu, ma poklask :lol:

(podłóg czy podług ?)

Barbossa,

(Y)

może jakaś ustawka, tylko wybierz miejsce tak, aby i innym łajzom pasowało cobym nie musiał do każdego jeździć z osobna żeby robić kokosa

ja nie wstydzę się swoich "słów", nie podszywam się pod inne nicki, żeby nie stracić w oczach innych forumowiczów, tylko dlatego, że długo jestem na forum i niezależnie ode mnie wytworzyła się jakaś "otoczka" dotycząca mojej osoby

chcesz gdzieś dojechać, to może tu:

dobre miejsce odpoczynku dla autora tematu, przyjmą z otwartymi rękoma, może Ty też tam coś znajdzesz :roll:

no i wychodzi szydło z worka...

pierwsze palmy na nieskalanym wizerunku bossa..

co na to pretorianie..?????

Przeczytałem nazwę tematu i parę postów bo nie mam dużo czasu i stwierdzam, że temat nie jest na temat. Ma być wymiana doświadczeń tak mi się chyba wydaje. Można gadać dziwne rzeczy ale związane z jakimś technicznym problemem, ale żeby gadać o niczym to szkoda czasu. Ja tak dyskutuje gdy jestem na "bani". Może są inne fora do dyskusji o dobrym czy o zaym czy innym zachowaniu. Chyba dobrze zrozumiałem temat ?.

Jak wyzej. Ciezko natomiast o zainteresowanie problemami stricte budowlanymi - malo popularne chyba (czyzby 99 % foumowiczow juz sie wybudowala i woli luzne pogadanki nazywane 'wymiana doswiadczen'?

Tym wybudowanym ciężko się odwyka od Muratora i tak sobie tu bredzą ;).

Inna sprawa - na takie tematy jest psycholog. I pewnie jak mod zauważy co tu się wyrabia, przesunie gdzie się należy :).

Tomek - sam się przekonasz, że bez końca o cegłach się nie da ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...