Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziedzctwo sarmackie a pieniactwo, Barbossa studum przypadku

Kat_Socjologii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 207
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem :(

o co tu biega

Ja też :o

Znam na tym forum tylko jedną osobę o takim poziomie schiz, jaki reprezentuje obecna tu zgraja katów. Ale ta osoba ponoć jest "skasowana"...

Tomku, Barbossa ma trochę racji. Czytajac ten pogrubiony tekst, mozna poczuć sie urazonym - mówię o sobie, bo nie wiem czy "zaliczam sie" do "obecna tu zgraja katów" i o kogo wobec tego chodzi.

To tak dla jasności :lol:

głos z niebios nawrócił mnie, wyspowiadałem się, czego i Wam, Adwersarze moi życzę, przynosi to ulgę trzewiom

kocham Was wszystkich, hare kriszna, hare kriszna, hare, hare, kriszna, kriszna

i bez inwektyw, ja bardzo proszę

nastąpił czas miłowania Bliżniego

idą Święta, nie ma co bić piany

pzdr

Ok. A teraz na poważnie.

Redakcja śpi. Ktoś się podszywa, a ona nic. :D

Zbyt grubymi nićmi się podszywa, zeby ktoś uwierzył, że to Redakcja.

P.S. Na żart prima aprilisowy za wcześnie.

Edzia

Jak slowo daje jakos tak mi sie uwierzylo :lol: :oops:

W kazdym razie wydalo bardziej prawdopodobne , niz ta katedra zainteresowana Barbossa .

Rrmi

Liczba mnoga Cię zmyliła :wink:

to takie charakterystyczne dla Redakcji

Tomku, Barbossa ma trochę racji. Czytajac ten pogrubiony tekst, mozna poczuć sie urazonym(...) To tak dla jasności :lol:

Dla jasności wyjaśniłem, o co mi chodziło, Jaki niby miałbym powód, żeby np. Ciebie, retrofiida, selimma czy dompodsosnami określać epitetami ?

Nie daj się zmanipulować barbusiowi. Gość nie ma argumentów, ale ma jakieś IQ i jednocześnie kłamstwem i demagogią posługuje się wcale zręcznie. Przez to razem sprawia wrażenie wiarygodnego. Podobnie zresztą, jak jego lewacze alter ego.

P.S. Na żart prima aprilisowy za wcześnie.

Raczej za późno. Niemniej wesoło było... :D

Zależy z której strony patrzysz :wink:

Szkoda, że dyskusja coraz mniej wesoła :evil:

Tak na marginesie.Wytłumacz mi czy to zemsta czy im zalazłeś za pazury?

widzisz, są tu osoby, które realizują się li tylko w tym forum (psycholog), uważają, że są przech.. (a są bez prze). , wyszczekanymi i gnojącymi, każdego, który myśli inaczej (lepiej lub gorzej), nawet jeżeli nie ma to sensu

a, żeby dotarło,że są żenujący i zachowują się najordynarniej jak tylko można (?), trzeba odpowiadać im ich językiem (czytaj: ubabrać się tym samym g.. co oni)

a jak już który się zachłystnie, to prokuruje taki temacić, myśląc, że dokopie, a w rzeczywistości robi z siebie pajaca jakiego świat nie widział

ba, robi to pod innym nickiem, żeby pozostać pod właściwym dalej uważanym forumowiczem, ze swoimi pretorianami, spiewajac dalej w "anielskim" chórku

w rzeczywistości pewnie są to odpady z innych forów, gdzie pewnie tak samo dostali w du.pę, jak tu starają się dokopać innym, upatrując sobie ofiarę

ja na to .... , mnie takie ataki raz czy dwa wyprowadziły z równowagi, nie znając tych osób, teraz wiem, znam i śmieszą mnie te ich buraczane teksty,

ale przy okazji obrażają innych, a to mi baaardzo się nie podoba

Dziękuje Ci bardzo za wytłumaczenie problemu.Masz może pomysła by zahamować tą tralalęęę.Co zrobić by na tym gór padole zapanowała normalność a nie ta wulgarna niczemu nie potrzebna nicość?.

w rzeczywistości pewnie są to odpady z innych forów
nie wierzę że przylazły tu tralale by się zregenerować.

teraz wiem, znam i śmieszą mnie te ich buraczane teksty
. Coś się zaczyna zgadzać 8) 8) 8)

Tomek_J napisał:

Znam na tym forum tylko jedną osobę o takim poziomie schiz, jaki reprezentuje obecna tu zgraja katów. Ale ta osoba ponoć jest "skasowana"...

nazywasz Forumowiczów piszących w tym temacie

ZGRAJĄ KATÓW

Pisałam w tym temacie,

nie poczułam się nazwana przez Tomka_J zgrają katów.

Zrozumiałam, że nazwał zgrają tych, z kat w nicku.

Nie czytam wszystkich wątków, więc nie wiem jak zadawnione są Wasze animozje, ale gubicie się już we wzajemnym niezrozumieniu.

Szkoda, że nie czytacie uważniej nawzajem swoich tekstów.

Taka na przykład tyrada Barbossy:

widzisz, są tu osoby, które realizują się li tylko w tym forum (psycholog), uważają, że są przech.. (a są bez prze). , wyszczekanymi i gnojącymi, każdego, który myśli inaczej (lepiej lub gorzej), nawet jeżeli nie ma to sensu

a, żeby dotarło,że są żenujący i zachowują się najordynarniej jak tylko można (?), trzeba odpowiadać im ich językiem (czytaj: ubabrać się tym samym g.. co oni)

a jak już który się zachłystnie, to prokuruje taki temacić, myśląc, że dokopie, a w rzeczywistości robi z siebie pajaca jakiego świat nie widział

ba, robi to pod innym nickiem, żeby pozostać pod właściwym dalej uważanym forumowiczem, ze swoimi pretorianami, spiewajac dalej w "anielskim" chórku

wiele wyjaśnia

........

wiele wyjaśnia

Ze co :-? , że nie ma racji :-? :D

........

wiele wyjaśnia

Ze co :-? , że nie ma racji :-? :D

Jakiej racji?

Te drzwi są:

A. Wyważone

B. Zamurowane

Wybór opcji A lub B zależy od siły parcia na znalezienie się w

"anielskim" chórku

a to też jest znamienne http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

Nie chodzi o rację, tylko o ocenę mechanizmu, wyrażoną tym dość dosadnym tekstem, co u starszych stażem forumowiczów raczej się nie zdaża http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...