frosch 30.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 poczytalam sobie troche o tych waszych gazach poszlam dalej po forum buszowac i......... natknelam sie na swietny watek ...."Ile gazu poszło Wam juz w tym sezonie?" sorry , ale musialam o tym napsac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ups -niech obliczę -tylko jaki wzór zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzempel mam cos dla ciebie Wielogazowe mierniki stężeń gazów toksycznych, wybuchowych i tlenu. Jednoczesny pomiar do 7 gazów . Wyświetlanie wyniku pomiaru, sygnalizacja przekroczenia nastaw alarmowych, pamięć wskazań max, łącze do komputera PC i inne funkcje (w zależności od modelu). Zasilanie bateryjne lub z akumulatorków w zestawie ładowarka, futerał. Dostępne akcesoria: pompki zasysające, filtry, oprogramowanie do archiwizacji i wizualizacji wyników pomiarów http://www.gaz-alarm.pl/zd/image008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 /jestem blądynką :roll .Co ja zrobie z taką aparaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 30.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzempel mam cos dla ciebie ....sygnalizacja przekroczenia nastaw alarmowych http://www.gaz-alarm.pl/zd/image008.jpg na ile się ustawia stan alarmowy? są jakieś normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 /jestem blądynką :roll .Co ja zrobie z taką aparaturą podlacz do pc-ta podaj wyniki na forum przedyskutujemy je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a jak wynik będzie niekorzystny to pewniakiem mnie z forum wywalicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzempel mam cos dla ciebie ....sygnalizacja przekroczenia nastaw alarmowych http://www.gaz-alarm.pl/zd/image008.jpg na ile się ustawia stan alarmowy? są jakieś normy? Z czym takimś kłaść się spać ,dobrze ,że jestem już zamężna .Bo jak jakiś delikwent ,by taką aparaturę przy łóżku ustawił to............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzempel mam cos dla ciebie ....sygnalizacja przekroczenia nastaw alarmowych http://www.gaz-alarm.pl/zd/image008.jpg na ile się ustawia stan alarmowy? są jakieś normy? Z czym takimś kłaść się spać ,dobrze ,że jestem już zamężna .Bo jak jakiś delikwent ,by taką aparaturę przy łóżku ustawił to............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzempel ..powtarzasz sie czyzby to byl dla ciebie problem spedzajacy sen z powiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 dzempel mam cos dla ciebie ....sygnalizacja przekroczenia nastaw alarmowych http://www.gaz-alarm.pl/zd/image008.jpg na ile się ustawia stan alarmowy? są jakieś normy? Z czym takimś kłaść się spać ,dobrze ,że jestem już zamężna .Bo jak jakiś delikwent ,by taką aparaturę przy łóżku ustawił to............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 czy jest na sali lekarz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to ten suuuuuuper internet bezprzewodowy niby chodzi niby niechodzi czekam parę minut zanim pójdzie odpowiedź a potem okazuje sie ,że poszło parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to ten suuuuuuper internet bezprzewodowy niby chodzi niby niechodzi czekam parę minut zanim pójdzie odpowiedź a potem okazuje sie ,że poszło parę razy podobnie jest z gazami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 30.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 no a jeśli chodzi o "bąki"? jak rozwiązujecie ten problem? /co noc straszliwe bąki - i głośne i śmierdzące/ Zadbaj o dietę partnera. JoShi, to o MOJE bąki chodzi... PIJ J.W. do kolacji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Frosch -Ty mnie doskonale rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.12.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 poczytalam sobie troche o tych waszych gazach poszlam dalej po forum buszowac i......... natknelam sie na swietny watek ...."Ile gazu poszło Wam juz w tym sezonie?" sorry , ale musialam o tym napsac dzięki, frosch mam gwarantowany dobry humor na cały dzień /a z tymi gazami to były żarty, bo przecież ja w ogóle... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 06.12.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 JoShi, to o MOJE bąki chodzi... To przyjrzyj się swojej diecie. One nie biorą się z niczego. Jakieś herbatki odchudzające pijesz? "Zioła Hipokratesa" piję... Przezuc sie na inny alkohol !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.12.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Mam męża. Mamy kawał łóżka, do którego kładę się sama. Po godzinie tupta pies i wali mi się na nogi. Około 2 w nocy przybiega córka, której co noc śnią się duchy i włazi mi na plecy. Po godzinie zjawia się mąż, który zamarzł na kanapie (pilot nie chce go ogrzać) i zawija się w kołdrę. Rano po trzech pobudkach nie wiem jak się nazywam i budzę się goła z psem na nogach. Córka zawinięta w kołdrę, stary w drugą, a ja jak święty turecki. Dziwicie się, że pierwsze słowo na dzień dobry to brzydkie słowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.12.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Mam męża. Mamy kawał łóżka, do którego kładę się sama. Po godzinie tupta pies i wali mi się na nogi. Około 2 w nocy przybiega córka, której co noc śnią się duchy i włazi mi na plecy. Po godzinie zjawia się mąż, który zamarzł na kanapie (pilot nie chce go ogrzać) i zawija się w kołdrę. Rano po trzech pobudkach nie wiem jak się nazywam i budzę się goła z psem na nogach. Córka zawinięta w kołdrę, stary w drugą, a ja jak święty turecki. Dziwicie się, że pierwsze słowo na dzień dobry to brzydkie słowo? Oj uśmiałem się z tych "sytuacji",aż mi Cię szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts