Wojtko55 29.07.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Na prawdę ładnie Ci ta buda wyszła Może i my z dziećmi spróbujemy coś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 08.08.2020 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Faktycznie buda niczego sobie - ciepła i estetyczna;) pies na pewno doceni. Ja zmajstrowałem coś dla kota:wiggle: to dla tego kotka - łapie sobie chomiki europejskie których w tym roku jest b.dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.08.2020 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Samo drewno to nie jest najlepszy pomysł na budę dla psa ... Zdecydowanie lepsza będzie z wielowarstwową konstrukcją przegród .. 4. Gdy to już miałem zrobione zabrałem się za ocieplanie budy. Użyłem do tego celu styropianu oraz tapicerki od samochodu. Na początku ociepliłem ściany (wyszły 3-warstwowe: deska - styropian - tapicerka samochodowa), a następnie podłogę (również 3-warstwowa: deska - styropian - deska): 5. Gdy większość budy była już ocieplona zabrałem się za budowanie ostatniej 4 ściany (uwzględniając wejście dla psa) i jej ocieplenie. Podłogę wewnątrz budy wyłożyłem gumolitem: 6. Dalej wziąłem się za ocieplanie dachu oraz przybicie desek na dach uwzględniając okap(dach również 3-warstwowy: tapicerka - styropian - deska): Buda jest ocieplona styropianem. Ma trójwarstwowe ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojcikowy 11.08.2020 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Też zamierzam zabrać się za zrobienie samemu budy dla psa, ale ciągle to odkładam przez te upały. Materiały mam niby już kupione pomysł w głowie jest, ale kiedy go zrealizuję tego jeszcze nie wiem niestety. Mam nadzieje że jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts