m_kr 20.11.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jak w tytule - zapraszam do komentarzy dziennika pt. Dom z keramzyto betonu: http://forum.muratordom.pl/dom-z-keramzyto-betonu,t117506.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 20.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia. Będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_kr 20.11.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jak tylko nauczę się je wstawiać (znajdę serwer) to naturalnie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_o 20.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja też buduje dom z elementów Praefy dziennik dopiero zaczynam uzupełniać bo syn nauczył mnie wklejać zdjęcia to troche nie na temat.Według umowy z Praefą ściany i stropy mieli mi postawić do końca września a tu 20.11 i dopiero dzisiaj prace skończono a zaczęli 6.11, z przerwami trwało to niecałe 10 dni. Musisz naciskać i wydzwaniać prawie codziennie bo inaczej czekając na terminy to możesz mieć więcej opóźnień. Zadzwoniłem około 20.09 zapytać kiedy przyjadą moje ściany a tu niespodzianka nawet nikt jeszcze nie zdążył zajrzeć do mojego projektu i stąd to moje przesunięcie w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptyskaa 25.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam, czy mógłabym prosić o info, jaka była wycena za metr kw? Jestem zainteresowana budową w tym systemie i zbieram teraz informacje wszelakie. A tak w ogóle to co na budowie słychać? bo skończyło się na grudniu - czyżby jakieś komplikacje z firmą. Będę wdzieczna za info:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts