Wowka 08.08.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 No właśnie... jaka jest płeć. Nicki forumowiczów wcale tego nie ułatwiają a wręcz przeciwnie.... Dopiero po wnikliwszym studiowaniu wielu wypowiedzi okazuje się, że Alanta to jest On a Maluszek - Ona Mój Nick także mógłby mylić. Zdarzają się więc często zabawne nieporozumienia. Mój wniosek - uzupełnić profil użytkownika o możliwość wpisania płci a w ramce przedstawiającej autora wypowiedzi należało by dodać jakiś piktogram czy też oznaczenie słowne. Byle by nie było to "O" i "∆" Może Redakcja zproponuje konkurs na oznaczenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Chciałam poprawić Alanta jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.08.2003 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 No właśnie ..... to jest kolejny przyczynek do tego by oznaczać płeć A tak właściwie to przecież Kopernik też była kobietą i Curie- Skłodowska też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 I tu się z Tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 08.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Popieram obiema rękami I jeszcze należało by zrobić poprawkę dla postów z cytatami Pozdrawiam. Becik ( rodzaju żeńskiego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 08.08.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Płeć forumowicza? - forumowicz i forumianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.08.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Popieram w pełni także prośbę o nie używanie trójkącików i kółeczek... Zawsze mi się mylą i nie raz zaliczyłam wpadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.08.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Alanta to jest On No wiesz co, czuję się urażona, tyle czasu spotykamy się już na forum, a ty ze mnie faceta robisz To, ze wykonuję stereotypowo męski zawód to jeszcze nie powód, zeby mi płeć przerabiać PS A nazwa ? Forumek i Foremka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 05.09.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Przyłączam się do prośby o określenie płci na Forum.Pozostaje jeszcze sprawa techniczna - jak to zrobić ?Powinna być dodatkowa opcja w profilu. Jednak automatycznie się tego nie da ustalić i każdy musiałby swoją płeć zadeklarować. Do czasu tej deklaracji może być małe zamieszanie, ale chyba nie większe niż obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 ....HIHIHI, a ja kiedyś nazwałem kgadzinę...koleżanką - górnikiem , a to najprawdziwszy samiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.09.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Jestem SAMCEM, jak wskazuje mój nick (i nie tylko on) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 12.09.2003 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Wowka. Słowo płeć jest bodajże rodzaju żeńskiego. Może byś poprawił temat tego wątku : "Jak jest płeć forumowicza?" chyba nie bardzo pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Dlaczego??? Jakiej płci są Forumowicze??? Uważaj, HenoK, by nie być posądzonym o seksizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.09.2003 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Alanta Sorry http://home.wanadoo.nl/de.animaties/roos5.gif Henok - Masz rację już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 12.09.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Nie ma sprawy, nie gniewam się . Ładna róza, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2003 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Dlaczego??? Jakiej płci są Forumowicze??? Uważaj, HenoK, by nie być posądzonym o seksizm Ponurku, HenoK-owi chodziło o brak "k" w "jak".... HenoK - ależ tyś dokładny!!!!! Czytałam ten tytuł już kilka(naście ) razy i nie wpadło mi to w oko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.09.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 HenoK jest najlepszym polonistą i purystą językowym wśród "technicznych" forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 13.09.2003 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 HenoK jest najlepszym polonistą i purystą językowym wśród "technicznych" forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Heńku, to jest powód do dumy. Przy panującym obecnie niechlujstwie językowym, ładna, poprawna polszczyzna u osoby z technicznym wykształceniem to rzadkość. Serdecznie Cię pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 13.09.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Heńku, to jest powód do dumy. Przy panującym obecnie niechlujstwie językowym, ładna, poprawna polszczyzna u osoby z technicznym wykształceniem to rzadkość. Serdecznie Cię pozdrawiam Tomek Dziękuję Tomku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts