Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka jest p?e? forumowicza?

Wowka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj, dawno już nie zdawałem egzaminów.

Ten był bardzo przyjemny.

Dumny jestem z efektu. Moja chałupka jest na forum. Zastanawiałem się kiedyś, czy ci ludzie, którzy jakieś 100 lat temu ją budowali, słyszeli o elektryczności, kranie z wodą, kanalizacji i tych wszystkich zdobyczach cywilizacji które dla nas są codziennością, a bez których nie wyobrażamy sobie życia.

Heńku, jesteś.......... MISTRZEM. :oops: Prof. Ponurku - mdleję z uwielbienia...... Tomek..... Ty mój Prawie-Guru (no nie można być najlepszym we wszystkim...., ale za to jesteś najlepszy w stosunkach międzysąsiedzkich :oops: ), (chałupka ŚLICZNA)

Krótko mówiąc - razem jesteście WIELKĄ TRÓJCĄ Kurcze, wzruszyłam się......

Agnes, czy masz pojęcie jak miło byc docenianym i chwalonym. Moja męska próżność została połechtana :lol: :lol: :lol: (przepraszam, ale mam łaskotki) Heniek z Ponurym są nieocenieni.

Miło, że moja chałupka Ci się spodobała. To naprawde cudowne miejsce. Jadę tam jutro po pracy wstawić okno i drzwi do nowego wiatrołapu. Może znajdę trochę czasu na grzyby!

O, i to już od dawna... :) Tak jakoś wychodzi, że czasem wątek rozkręca się ponad miarę. A w luźniejszym wątku możemy wstawiać nawet gify, które jednak spowalniają otwieranie się stron...

Dobrze, że chociaż na Forum nie mamy tego piiiiiiiiiiiiiiiiiiii, co nas otacza na codzień w tzw. realu. Prawda ???

Rany, Heńku, po raz kolejny chylę czoła.... Już tak się do tej formułki przyzwyczaiłam, że jej nawet nie zauważam. Myślę, że problem byłby do rozwiązania. Trzeba by coś zrobić w profilu, taki inteligentny profil, który po zaznaczeniu profilu np.

Foremka,

Forumka,

Forumianka,

Budowlanka,

Forumusia,

Forbietka,

Forumówka,

Formówka,

Formella (i już więcej nie pamiętam, tudzież nie wymyślę) i wówczas ten intenigentny profil Forumowy powodowałby, że ona by pisała a on (Forumowicz,

Foremniak ( :lol: ) (byle nie For-ciemniak :lol: ),

Foremek,

Forumek,

Forumianek,

Forumuś,

Forczyzna,

Forumówek,

Formelek)

pisał......

Ale jak to zrobić - to przerasta już moje naśmielsze humanistyczne wyobrażenia.....

Agnieszko, głosuję za Foremką i Formelkiem.

Bardzo też Was lubię

Tomek

Za trudne pytania zadajesz.........

Ale gdy tak wczoraj to napisałam poczułam się jak bohaterka Big Brother'a - mu tu sobie piszemy (rozmawiamy) a ktoś tam nas z drugiej strony ekranu obserwuje i pewnie czasem nieźle się uśmieje ("A niech się poniecierpliwią.", "A zobaczymy, co jeszcze na nas wysmarują."). Hm.......