HenoK 25.09.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Heńku jesteś NIEOCENIONY. Zaraz przystępuję do umieszczania. Moje gratulacje. Egzamin zdany ! http://www.sadurski.com/gify/gify/G15-b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Oj, dawno już nie zdawałem egzaminów.Ten był bardzo przyjemny.Dumny jestem z efektu. Moja chałupka jest na forum. Zastanawiałem się kiedyś, czy ci ludzie, którzy jakieś 100 lat temu ją budowali, słyszeli o elektryczności, kranie z wodą, kanalizacji i tych wszystkich zdobyczach cywilizacji które dla nas są codziennością, a bez których nie wyobrażamy sobie życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.09.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Heńku, jesteś.......... MISTRZEM. Prof. Ponurku - mdleję z uwielbienia...... Tomek..... Ty mój Prawie-Guru (no nie można być najlepszym we wszystkim...., ale za to jesteś najlepszy w stosunkach międzysąsiedzkich ), (chałupka ŚLICZNA) Krótko mówiąc - razem jesteście WIELKĄ TRÓJCĄ Kurcze, wzruszyłam się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Agnes, czy masz pojęcie jak miło byc docenianym i chwalonym. Moja męska próżność została połechtana (przepraszam, ale mam łaskotki) Heniek z Ponurym są nieocenieni. Miło, że moja chałupka Ci się spodobała. To naprawde cudowne miejsce. Jadę tam jutro po pracy wstawić okno i drzwi do nowego wiatrołapu. Może znajdę trochę czasu na grzyby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2003 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ale fajnie.... same miłe słowa.... Fajna Chałupka A ile miejsca dookoła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2003 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Prof. Ponurku - mdleję z uwielbienia.. [...] razem jesteście WIELKĄ TRÓJCĄ Kurcze, wzruszyłam się...... Agnes, a ja mdleję z nieśmiałości http://obrazki.babiniec.pl/Kwiaty/kwiatki%20z%20ptaszkiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.09.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ponurku - brak mi słówhttp://www.gif.marktrad.pl/rozne/41.gifAle sobie tu wszyscy słodzimy...... Zaraz ktoś nas ochrzani, że gadamy nie na temat...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 O, i to już od dawna... Tak jakoś wychodzi, że czasem wątek rozkręca się ponad miarę. A w luźniejszym wątku możemy wstawiać nawet gify, które jednak spowalniają otwieranie się stron... Dobrze, że chociaż na Forum nie mamy tego piiiiiiiiiiiiiiiiiiii, co nas otacza na codzień w tzw. realu. Prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.09.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Wracając do tematu. Czy doczekamy się określenia płci na Forum ? Agnes, podoba Ci się tekst : Prof. Ponurku - mdleję z uwielbienia.. [...] razem jesteście WIELKĄ TRÓJCĄ Kurcze, wzruszyłam się...... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Heńku, obawiam się, że nie rozumiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.09.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Heńku, obawiam się, że nie rozumiem..... Chodzi o "AgnesK napisał:". Nie wolałabyś, żeby było AgnesK napisała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.09.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Ale to są ustawienia Forum i nie wiem, czy mogą być łatwo zmienione ??? Też mnie to drażni.... Tłumaczę sobie że to Forumowicz AgnesK napisał i jakoś idzie się przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.09.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Ale to są ustawienia Forum i nie wiem, czy mogą być łatwo zmienione ??? Laikowi pewnie trudno byłoby to zmienić. Myślę jednak, że w Obsłudze technicznej pracują prawdziwi fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Rany, Heńku, po raz kolejny chylę czoła.... Już tak się do tej formułki przyzwyczaiłam, że jej nawet nie zauważam. Myślę, że problem byłby do rozwiązania. Trzeba by coś zrobić w profilu, taki inteligentny profil, który po zaznaczeniu profilu np. Foremka, Forumka, Forumianka, Budowlanka, Forumusia, Forbietka, Forumówka, Formówka, Formella (i już więcej nie pamiętam, tudzież nie wymyślę) i wówczas ten intenigentny profil Forumowy powodowałby, że ona by pisała a on (Forumowicz, Foremniak ( ) (byle nie For-ciemniak ), Foremek, Forumek, Forumianek, Forumuś, Forczyzna, Forumówek, Formelek) pisał...... Ale jak to zrobić - to przerasta już moje naśmielsze humanistyczne wyobrażenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.09.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Henryku, ja to wiem, że się da, tylko trzeba najpierw zdefiniowac płeć [bądź zostawic purystom językowym w rodzaju nas wybór, czy będą dopisywać -a ] Agnieszko, śliczne nazwy !!! moje typy to foremka i forumek _____________________________ ...feministki nas zabiją....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Agnieszko, głosuję za Foremką i Formelkiem. Bardzo też Was lubięTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 01.10.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Henryku, ja to wiem, że się da, tylko trzeba najpierw zdefiniowac płeć [bądź zostawic purystom językowym w rodzaju nas wybór, czy będą dopisywać -a ] Postulaty zostały postawione, a ze strony Redakcji i Obsługi Technicznej brak odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 A może Redakcja i Obsługa techniczna postępują wg. zasad: 1. Spiesz się powoli. 2. Co nagle to po diable. 3. Co się odwlecze....... 4. Mówienie (pisanie) jest srebrem, milczenie złotem. Ale to oczywiście nie było złośliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Jeśli mowa jest srebrem, a milczenie złotem, to czym jest nieznajomość języków obcych ? Płeć nie zając, nie ucieknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.10.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Za trudne pytania zadajesz......... Ale gdy tak wczoraj to napisałam poczułam się jak bohaterka Big Brother'a - mu tu sobie piszemy (rozmawiamy) a ktoś tam nas z drugiej strony ekranu obserwuje i pewnie czasem nieźle się uśmieje ("A niech się poniecierpliwią.", "A zobaczymy, co jeszcze na nas wysmarują."). Hm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts