Kangoo 03.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 postaram się zrobić jakieś foty. Niesety łazienka na gorze jest w fazie gruntownej przebudowy, więc mogę podesłać zdjęcia placu boju, albo za miesiąc finalny efekt. Jak trzeba będzie to mogę podesłać fotki na priva.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.02.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No i nikt się nie pofatygował z forum atrium Dziwni tam są ludzie My w czwartek mamy odebrać jakieś mapki , od geologa, potem jeszcze architekt, i mam nadzieję ze to będzie koniec zmagań przed ostatnim podejściem, do powiatu No i wreszcie pójdziemy kupić projekt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 13.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witaj Ważne że są i chcą pomagać, bo Ci z forum Atrium to już nic nie chcą pomóc, pobudowali domy a jak sie wyśle do nich maila żeby jakąś fotkę wysłali czy coś podpowiedzieli, to nemo Tamto forum jest już zupełnie martwe . Faktycznie nie jest łatwo kogoś z tamtego forum zwerbować do pomocy, ale się nie poddawaj. Ja przerabiałem to w tamtym roku i po dłuższych (podkreślam dłuższych) namowach udało się. Są tam również całkiem w porządku ludzie. Nie poddawaj się następna próba może przynieść lepszy rezultat. A poza tym to przecież masz już jednego fachowca od Finezji - Kangoo, a to duży plus. I jesteś osobą już budującą a to przyciąga innych zainteresowanych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.02.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witaj wp03 Wysłałam kilka maili do osób z forum Atrium, no cóż nikogo do niczego nie można zmuszać , podałam im nawet link na nasze forum żeby się po dołączali, i nic wielka cisza. Ci którzy już pobudowali nie zawsze zostawili swoje namiary, więc pozostaje tylko czekać na ich odzew i dobra wolę Więc cała nadzieja w kangoo , i w arrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts