remek37 20.11.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witajcie. Jestem tu od niedawna i na wstępie chciałbym wszystkich bardzo serdecznie pozdrowić. a teraz do rzeczy... Zamierzam kupić działki i w przyszłości postawić na nich dom. Problem polega na tym, że jedna z nich to działka rekreacyjna a dwie sąsiednie to działki leśne. Moje pytanie brzmi: czy mogę budować dom na działce rekreacyjnej na całej szerokości działki (10 m2)? Działki sąsiednie też mają po około 10 m szerokości i oczywiście nie będą zabudowane. Czy w takiej sytuacji muszę zachować wymaganą odległość między domem a granicą działki. Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytania i jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 21.11.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wystąp do gminy o warunki zabudowy i wszystko będziesz wiedział , no prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLAWIK 04.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wystąp do gminy o warunki zabudowy i wszystko będziesz wiedział , no prawie wszystko czy maj jakies specjalne druki?a jak z kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrek-Jedrek 04.12.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Druki dostaniesz na miejscu w Urzędzie a o kosztach to lepiej nie mówić bo sa znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts