remek37 20.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witajcie!Poszukuje zdjęć i opisów z realizacji domu Toscania.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowakowie 15.12.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 witamy , my właśnie budujemy mamy zamiar budować toscanie ....chcielibyśmy sie z kimś kontaktować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcesarz 06.01.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witajciena wiosne ruszam z budową, obecnie jestem na etapie adaptacji projektu.Mam zamiar budować ściany dwuwarstwowe, podnieść dach (38 stopni), przesunąć schody, zrobić schowek nad garażem i ewentualnie przesunąć kominek.Jak idzie budowa?pozdrowieniawojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowakowie 23.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 witamy,, my chcemy jak najmniej zmian...właściwie tylko z 2 pokoi na dole zrobimy jeden z garderobą, reszta pozostaje bez zmian no ewentualnie okrągłe okna wymienimy na prostokątne.... pozwolenia mamy otrzymać w połowie lutego i zaczynamy ....budujemy z max ... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowakowie 23.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 gdzie będzie się mieścić Wasza TOSCANIA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcesarz 23.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Pod Warszawą, w Marianowie.pozdrawiamwojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba771 23.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 TOSCANIA już stoi pod Krakowem.Jestem na etapie wykończeń wnętrz.Chętnie odpowiem na pytania związane z budową. pozdrawiami życzę sukcesów Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia10 01.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam, My właśnie powoli zaczynamy wykańczać naszą Toscanie- jeśli przedtem ona nie wykończy nas Mógłbyś przesłać kilka fotek ukazujących Wasz domek? Mamy wiele dylematów w związku z układem schodów. Dzięki SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcesarz 02.12.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Proszę o informacje jakie zaprojektowaliście (i zrealizowaliście) schody w Toscanii.Mam wiele dylematów i chyba postawie dwie ścianki po obu stronach schodów aby można było umocować na nich te cholerne schody.Własnie kończy ekipa wylewać chudy beton (fundament) i to będzie koniec w tym roku.wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts