sylwia1891 20.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 proszę o opinię bo jedni mówią żeby przykryć całe a inni że tylko z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A po co.Czy chodniki wykonane z płyt betonowych nakrywa się na zimę? Chyba, że masz ścianę fundamentową 3Warstwową, wtedy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 20.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bez przesady, nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 20.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bez przesady, nic się nie stanie. Oprócz tego że na wiosnę będą 2x cięższe bo tyle wody napiją, przynajmniej te z góry. Daj z góry folię żeby woda spływała i tak zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 20.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 proszę o opinię bo jedni mówią żeby przykryć całe a inni że tylko z góry Jak to "całe"? Bloczki sa widoczne do samych law fundamentowych czy czesciowo przysypane? Pies drapal bloczki, ale lawy trzeba zasypac, bo mrozy maja byc nietegie w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 proszę o opinię bo jedni mówią żeby przykryć całe a inni że tylko z góry tylko z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 21.11.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 proszę o opinię bo jedni mówią żeby przykryć całe a inni że tylko z góry Jak to "całe"? Bloczki sa widoczne do samych law fundamentowych czy czesciowo przysypane? Pies drapal bloczki, ale lawy trzeba zasypac, bo mrozy maja byc nietegie w tym roku...[/quot tak tylko my je dopiero kupiliśmy i na wiosnę będziemy przyklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 21.11.2007 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 dziękuję Wam za odpowidź teraz mogę spać spokojnie bloczki przykryte od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 21.11.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Może już po temacie, ale miałem bloczki które zostały po mojej budowie i stały sobie na paletach pod chmurą przez jakieś 6 lat. Niedawno odsprzedałem je sąsiadowi w stanie nienaruszonym. Z tym że były to bloczki wibro-prasowane - chyba tak to się nazywa - z powierzchnią gładką jak puzzle chodnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts