malinka135 20.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Co sądzicie o kobiecie jako kierowniku budowy ?Czy mieliście takie doświadczenie ?Czy Pani Kierownik poradzi sobie z budowlańcami i czy będzie potrafiła twardo postawić na SWOIM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 20.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Wg mnie to nie zależy od płci ale od człowieka, a z ekipami ma rozmawiać inwestor - a kierownik budowy ma mówić jak ma być. Taką sytuację wprowadziłem do siebie i działa - czasem ekipy coś tam próbują ze mną ugrać ale potem rozmawiam z kierownikiem budowy - on dzwoni i mówi jak ma być. Warunek: Kierownik nie może być papierowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbib 20.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 jak wyżej. Jeżeli jest to dobry fachowiec to jak najbardziej bierz ją jako szeryfa. Nie są to puste słowa, ja mam kobietę Kier.budowy i chwalę ją sobie. Tak jak powiedział Sasha to inwestor rozmawia z ekipą a kierbud mówi jak ma być zrobione i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 20.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jeśli jest dobra i zna się na rzeczy,to lepiej niż facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 20.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja mam własnego inspektora nadzoru - kobietę.Nie było ekipy, która by nie czuła przed nią respektu. Nikt nie wdawał się w zbędne dyskusje. Mam wrażenie że z facetem bardziej by się spierali.Mój wykonawca też się z nią konsultuje gdy są problemy.Fachowcy płci pięknej niczym nie ustępują tym drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aksel 20.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 mysle ze kobieta inspektor to normalna sytuacja nie plec decyduje wszak o wiedzy i umiejetnosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co sądzicie o kobiecie jako kierowniku budowy ? Czy mieliście takie doświadczenie ? wielokrotnie Czy Pani Kierownik poradzi sobie z budowlańcami i czy będzie potrafiła twardo postawić na SWOIM ? radzenie sobie z budowlańcami zalezy bardziej od znaku zodiaku niz czy ktoś jest kobieta czy mężczyzną ... wazne jest czy ma doswiaczenie w wykonawstwie i czy przeszła badania psychotechniczne /wysokościowe/ część tych które znałem pokonywała najwyżej 3- 4 stopnie drabiny ... wejscie na rusztowanie było problemem, na dach wystawiały tylko głowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 21.11.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a jest na co popatrzeć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.11.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 a jest na co popatrzeć ?? No nieeeee, malinka135 miałaby patrzeć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andopo 21.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ja mam kierownika budowy kobietke - wczesniej mialem faceta i pogonilem barana bo wsio olewal. Teraz dopatrzone, wypieszczone itp . Kiedys widzialem kobietke kierownika budowy w akcji na jednej budowie, majstry biegali az sie kurzyło, kobiety chyba mają wieksza sile przekonywania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co sądzicie o kobiecie jako kierowniku budowy ? Czy mieliście takie doświadczenie ? Czy Pani Kierownik poradzi sobie z budowlańcami i czy będzie potrafiła twardo postawić na SWOIM ? A co sądzisz o kobiecie kierowcy, kierowniku, dyrektorze ? A tak na serio to miałem w swojej karierze zawodowej do czynienia z szefami pipami za przeproszeniem. Takie coś na kształt faceta bez jaj i z babkami, że na sam widok skóra cierpła a na zebraniach wszyscy robili pod siebie. Tak więc jeżeli jest dobra merytorycznie i umie rozmawiać z wykonawcami to ja bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 jak najbardziej jestem "za" ... kobieta też człowiek ...żartuję sąsiad ma kobitkę kierbuda i jest barrrdzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.11.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 A co za różnica jaka płeć?Liczą się kompetencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 21.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wg mnie kobieta jako kierownik budowy to rewelacja. Wszędzie zajrzy, wszystkiego się przyczepi, wszystko sprawdzi. Kto ma żonę ten wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 21.11.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ja miałem kierownika budowy kobietę.Przyjeżdzała na wszystkie ważne momenty budowy i pisała w dzienniku co dobrze, co źle. To ja nakazywałem budowlańcom poprawiać. Jak się zorientowali, że i tak zrobię jak Ona napisała zaczęli szanować jej zdanie i jak miała przyjechać zawsze zostawali i wysłuchiwali uwag KB. Trzeba ekipie pokazać, kto tu rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 21.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ja mam kobietę jako kierownika budowy - rzeczowa i służy pomoca kiedy tylko zażądam - szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 moj znajomy ma. strasznie wymagajaca i wykonawcy kla na czym swiat stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 21.11.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ...ja zastanawiam się nad zatrudnieniem kobiety do prac wykończeniowych. Na zachodzie to normalne ale w Polsce jeszcze mało popularne. Kolega (konkurencja) pracuje z żoną... szpachluje że mi trudno nadążyć za nią!!! No i kobieca perfekcja... a do tego niezłe widoki... ale muszę przyznać że nie "zeszuszwoliła" się do końca - jak jedzie do hurtowni po towar to się przebiera czyli jednak pozostała kobietą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 21.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Znam osobiście Kierbuda kobietę. Malutka, drobniutka, a budowlańcy stoją przed nią na baczność i posłusznie wykonują co każe. Jak jej kiedyś długopis wpadł do wykopu to rzucili się wszyscy za tym długopisem. Ale widziałam też taką co to na budowę przychodziła w szpilkach i spódnicy. Jak było błoto, to budowę podziwiała z ulicy. Bazowała tylko na kitach, które wciskała jej ekipa, bo na rusztowanie sama nie weszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts