filips 01.05.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Ciao Gratulacje, sliczny domek nic dodac nic ujac - dolaczam sie do innych i prosze o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 02.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Bardzo piekny dom, dobrze wkomponowany w działkę, zdaje się ze starym drzewostanem? Prosimy o więcej z wykończeniówki! A metarż rzeczywiście ponad "muratorową przeciętną", no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Wowka, gratuluję pięknego domu, niech Wam się mieszka szczęśliwie.Urzekł mnie drewniany sufit w górnym holu i stare drzewa wokół domu.Proszę o zdjęcia wnętrz, na pewno jest co podziwiać. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ładny domek postawiłeś, gratulki niech się wam mieszka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.06.2004 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Honorata, tola, Czupurek Dziękuję za miłe słowa. I potwierdam - mieszka się nam tu b. super.... Tak drzewostan (grusze, jabłonie) są stare.Co do zdjęć z wnętrz to zbieram się i zbieram ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasas 19.06.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 ten dom wygląda jak bunkier jest ciężki mało przytulny taki polski mało ciekawy nie zwracający na siebie uwagi nie dopracowany z zewnątrz projektowany dla osób o mało wyrobionnym poczuciu estetyki nigdy nie chciałbym mieć takiego domu.fatalnie wyglądają te przestrzenie nad oknami tak jak by ktoś miał kapelusz na czubku głowy. takie domy to przeżytki z poprzedniej epoki.taka architektura nie pojawia sie już w dobrych dzielnicach podmiejskich.podobają mi się wnętrza.wolę być szczery niż cedzić jak inni.z szacunkiem pozdrawiam.w 2005 zaczynam swoje dzieło budować i jak tylko będzie gotowe dam do krytycznej oceny forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 20.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 .wolę być szczery niż cedzić jak inni. Chyba "kadzić", a nie "cedzić".. Poza tym zdanie zazwyczaj zaczyna się z dużej litery, a po kropce daje spację, by tekst nabrał przejrzystości. Ale widocznie chęć wetknięcia szpilki Wowce była silniejsza niż zastanowienie się nad zasadami pisowni.. Po co chłopak ma mieć dobry humor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.06.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 ten dom wygląda jak bunkier jest ciężki mało przytulny taki polski mało ciekawy nie zwracający na siebie uwagi nie dopracowany z zewnątrz projektowany dla osób o mało wyrobionnym poczuciu estetyki nigdy nie chciałbym mieć takiego domu.fatalnie wyglądają te przestrzenie nad oknami tak jak by ktoś miał kapelusz na czubku głowy. takie domy to przeżytki z poprzedniej epoki.taka architektura nie pojawia sie już w dobrych dzielnicach podmiejskich.podobają mi się wnętrza.wolę być szczery niż cedzić jak inni.z szacunkiem pozdrawiam.w 2005 zaczynam swoje dzieło budować i jak tylko będzie gotowe dam do krytycznej oceny forumowiczów. Umieram wprost z ciekawości jaki będzie dom jasas... lekki, przytulny, importowany, ciekawy, zwracający uwagę, dopracowany z zewnątrz, zaprojektowany dla osoby o silnie wyrobionym poczuciu estetyki.... na pewno wszystkim się spodoba (i będzie to pierwszy dom na tym forum, który spodobał się wszystkim...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasas 24.06.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 to już nie mozna krytycznie spojrzeć na coś na tym forum bo ci wszystkie piórka wyskubią.haha.... i ta lekcja pisowni.niech żyje tolerancja!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 25.06.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 haha. Tobie nie podoba się dom Wowki, a mnie twoja pisownia. Wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.06.2004 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Kochani, dziękuje za miłe słowa..... ale doszedłem do wniosku, że nie warto polemizować z jasasem.Facet ma po prostu „coś do mnie” . I bardziej niż Dom Wowki nie podoba mu się sam Wowka. Widocznie spotkaliśmy się gdzieś na Forum w jakimś wątku merytorycznym...Tyle tylko, że ja byłem tam Wowką a jasas miał wówczas prawdopodobnie jakiegoś innego nicka. Jakiego? tego nie wiem. W każdym bądź razie na ogólna liczbę 7 napisanych postów jasas był uprzejmy aż 3 odnieść do mojego domu. Dość wymowne... Nie będę polemizował z tym czy mój dom pasuje do przedmieść Włocławka (miasto jasasa) czy też nie. Z premedytacją „olewam” faceta który prawdopodobnie liczy na rozwinięcie w tym właśnie kierunku dyskusji i Wy bądźcie uprzejmi uczynić podobnie. A jeśli ja się mylę to przyjmijmy, że jasas po prostu wyraził swoją opinię do czego w sumie miał prawo.Pozdrawiam i liczę na konstruktywne opinie i wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasas 25.06.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 ,,A jeśli ja się mylę to przyjmijmy, że jasas po prostu wyraził swoją opinię do czego w sumie miał prawo"zakończmy tą dyskusję jedynym mądrym zdaniem jakie pojawiło się odkad ośmieliłem się wyrazić swoją opinię na tym skostniałym forum.szkoda tylko że przy tej okazji pojawiło się tyle bezpodstawnych oskarżeń i kompleksów.jestem zupełnym nowicjuszem na forum 7 postów ale chyba mnie wyleczyliście.nie dorośliście żeby wysłuchać innych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.07.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witaj ! Dom masz SUUUUUPER !!! Te wielkości...pogratulować podziwiam i podziwiam ... kiedy ja bede mieć taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.07.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Gratuluję domu. Piszesz Wowka, że już tam mieszkasz, ale są pewne rzeczy, które teraz byś zmienił, możesz zdradzićjakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.07.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Wowka - skoro zbudowałeś ten dom to znaczy, że Ci się podoba i to jest najważniejsze. W końcu Ty i Twoja rodzina będziecie w nim mieszkali i to dość długo jak przypuszczam. To że się komuś nie podoba, to normalne, ale to jego problem. Mnie akurat podoba się. Gratulacje i życzę miłego mieszkania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.07.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Dom wygląda na prawdę nieźle! Robi wrażenie, w szczególności te przestrzenie i 280m! A ile czasu poświęcasz na sprzątanie? Podobają mi się duże domy, ale te osobo-godziny potrzebne na sprzatanie troszkę mnie przerażają.. PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan-stan 15.07.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Mnie podoba się dom Wowki oraz to , że pisze tak otwarcie i przystępnie.Natomiast nie podoba mi się to , że niektórzy tak ostro potraktowali odmienne zdanie jasas-a. Ma do tego prawo , co prawda nie wykazał się " wyczuciem " przedstawiając taką opinie na specjalnej stronie przeznaczonej dla domu Wowki ale cóż są ludzie i ludziska ...Dlatego uważam , że takie wypowiedzi należy pozostawiać bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulaw1 15.07.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Wowka - czy mogłabym Cię prosić o więcej aktualnych zdjęć z waszego domu ? Może coś więcej z wnętrza ? Nie żebym była ciekawa , jak się urządziliście ale interesuje mnie , jaki efekt mają takie okna i drzwi balkonowe ze środka. Bardzo mi się podobają takie duże okna. A wasz dom oglądam z przyjamnością już od dawna. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i małżonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.07.2004 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 No, tak... mam spore zaległości w odpowiedziach na posty z tego wątku... Co bym zmnienił budując (projektując) ponownie.. a więc: - wyjście na taras z jadalni byłoby dwu a nie jednodrzwiowe, - okna wstawiłbym 10 cm wyżej niż są. Niestety ale okazało się, że nie mogę dać aż tak grubego ocieplenia ze styropianu pod podłogi jak chciałbym. - ocieplenie zewnętrzne - dałem 12 cm styropianu a mógłbym 15 a z pozostałymi niedoskonałościami to już się pogodziłem Co do sprzatania... to niestety ale trochę jednak trwa... Ile czasowo? Robi się to sukcesywnie i naprawdę trudno jest to obliczyć. Zdjęcia z wnętrza.... hmmm.... muszę się w końcu zmobilizować.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Wowka czy powyżej 12 cm styrpianu jest jakaś róznica? Mówili mi,że 10/12 cm to max - potem to bez znaczenia jaka grubośc-nic sie nie ociepli więcej.....czy to prawda? A domek - fiu , fiu, fiu ( zagwizdałam ) !!!!!!!!!!!!!!! Zyczę samych szczęśliwych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts