Wowka 21.12.2004 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witaj. oto link http://www.kominki-godzic.pl/index/index2.html Klikasz na menu i dalej wszystko już jasne..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 05.01.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Wowka masz naprawdę super dom, podziwiam Waszą pomysłowość. Ja jestem na etapie oczekiwania na warunki zabudowy. Mój domek będzie miał powierzchnię użytkową ok.124m. a całkowitą 144m. Jestem ciekaw ile Cię wyniósł 1m powierzchni domu. Ja mogę tylko pomażyć o takich przestrzeniach jak u ciebie. Pozdrawiam i Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 05.01.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Bardzo fajna chata. Gratuluję. Ja mam przykryte dachem 237 m2 i obawiam się, że to za dużo. Starsza córka zdaje w tym roku maturę a młodzsza ma 14 lat. za 5-6 lat możemy zostać sami z zoną w tej chacie.Przymierzam się do takiego ogrzewania jak u ciebie, ogrzewasz już? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 super ale nie badz zyla daj wiecej zdjec pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetacz 31.01.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bardzo sliczny, gratuluje!!!. Kominek ktory masz na jakiej zasadzie ogrzewa. Czy jest z plaszczem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 31.01.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Domek jest przepiekny!gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Domek miodzio. Na górce gołonoskiej wyląda solidnie i dostatnio. Wreszcie go wypatrzyłam "w naturze".Przynajmniej mi się tak zdaje, że to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.03.2005 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Oj.... narobiło się zaległości w odpowiedziach... Dawno tu nie zaglądałem A-g-n-e-s - Domek miodzio. Na górce gołonoskiej wyląda solidnie i dostatnio. Wreszcie go wypatrzyłam "w naturze".Przynajmniej mi się tak zdaje, że to ten Cieszę się, że tak odbierasz mój dom.... Niemniej od Górki Gołonoskiej jest on położony w lini prostej jakieś 3-4 kilometry..... anetacz Bardzo sliczny, gratuluje!!!. Kominek ktory masz na jakiej zasadzie ogrzewa. Czy jest z plaszczem wodnym? Ogrzewanie powietrzne kanałowe tylko grawitacyjne. O dziwo jakoś daje radę. Niemniej jest to ogrzewanie tylko wspomagające. Głównym źródłem ciepła jest kocioł gazowy. aha26, kasztanka, susu - Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 01.03.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Zbudowałem..... mieszkam.... nie wątpimy i chętnie byśmy zobaczyli coś aktualnego.... czas odpocząć... co też i jak widzicie czynięwszyscy widzieliśmy jak się wylegiwałeś na płocie trochę to raczej leniuchowanie a nie odpoczynek, pokaż jakieś nowe zdjęcia. No przejeżdzam czasem przez Dąbrowę, może kiedyś uda mi się zobaczyć Twój dom. Czy widać go z którejś dróg, bielskiej czy katowickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 01.03.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A ja myślałam, że ten na płocie, co tak filuternie do nas mruga, to osobisty doradca Najlepszego Doradcy na Forum Gratuluję mianowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 03.03.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Na samej górce to ja nie byłam,stąd napisałam,że chyba może na pewno mi się zdaje (Jechałam "z poczty" w Gołonogu w stronę urzędu celnego a ponieważ nie byłam kierowcą lustrowałam okolicę ). A poza tym co to ,pokadzić nie można Ja też tak chcę ! Tzn.wybudować a tu zima trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wowka Tobie i Twojej Rodzince Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego 2009 Roku składam najserdeczniejsze życzenia. Aby ciepłych chwil w Waszym życiu było jak najwięcej, a wszystkie dni w Nowym Roku były tak piękne i szczęśliwe, jak wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech,a przyszłość przyniosła ze sobą moc sukcesów. Edzia z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts