szyderczy smiech 06.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jade na HP w2408 i sobie chwale. Szczegolnie jestem zadowolony, z ustawienia ze skretem 90 stopni w prawo. Tutaj zrzut zmiejszony 2 razy: http://img170.imageshack.us/img170/3874/monitor4sf0.jpg Swietna sprawa do przegladania forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyderczy smiech 06.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 To moze jeszcze porownanie standartowego ustawienia i tego z rotacja w prawo. http://img72.imageshack.us/img72/6760/monitor2rs7.jpg http://img140.imageshack.us/img140/9483/monitor3ox2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ta funkcja nazywa się pivot (od faceta co to wymyślił).Niektóre monitory to mają i są nieco droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyderczy smiech 06.01.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ta funkcja nazywa się pivot (od faceta co to wymyślił). Niektóre monitory to mają i są nieco droższe. Stawiam piwo za pivota. Naprawde dobre rozwiazanie. ps. ja ma 24 cale, ale przegladalem na wiekszych monitorach i jest na co sie pokusic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja zakupilam w koncu Samsunga panoramicznego 22" (i tez ma funkcje "przekrętów" ) - ciut drozszego od zakladanej sumy ale niespodziewanie dostalam przed swietami maly zastrzyk gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyderczy smiech 07.01.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja zakupilam w koncu Samsunga panoramicznego 22" (i tez ma funkcje "przekrętów" ) - ciut drozszego od zakladanej sumy ale niespodziewanie dostalam przed swietami maly zastrzyk gotówki Jakie masz refleksje, oglodajac zdjecia razem z tekstem w "piwocie"? Jak dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 tez mi sie podoba uklad "pionowy" stron przypomina mi wtedy typowy uklad gazety (lub czasopism ) i mam wrazenie ze wygodniej sie czyta oczywiscie do gier czy ogladania filmów - przekrecam na "pozycje horyzontalna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyderczy smiech 08.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 tez mi sie podoba uklad "pionowy" stron przypomina mi wtedy typowy uklad gazety (lub czasopism ) i mam wrazenie ze wygodniej sie czyta oczywiscie do gier czy ogladania filmów - przekrecam na "pozycje horyzontalna" mala poprawka. wlasnie poczte odebralem. zapytam sie wiec o detale, bo one sa widoczne na takich monitorach. Czy Twoim zdaniem wszystko sie trzyma "kupy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts