dorcha 20.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam W tym tygodniu murarze kończą stan zerowy częściowo podpiwniczony. Swoją pracę (stanu zerowego) początkowo wycenili na na 4 tys zł. Okazało się, że po drodze było dużo utrudnień z wykopem, osuwającym się piachem i tym samym trudnościami w wykonaniu ław schodkowych i gdy dzisiaj przyszło do rozliczeń zażądali 9 tys. Po długich negocjacjach stanęło na 7 tys. Boję się, że stan surowy wyniesie nas grubo ponad 20 tys a umawialiśmy się na 15 tys. Nie podpisywaliśmy żadnej umowy, bo to prości ludzie i nie są zarejstrowani, jednocześnie nie chciałbym ich się "pozbywać" bo są świetnymi fachowcami. Nie wiem co mam robić. Czy przystać na ich cenę?? Ile Wy płaciliście za stan surowy swoich domów i ile one maja metrów?? Oto link do mojego projektu http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=1521 Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 21.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 jak na taki domek to cena jest rewelacyjnana Slasku ludzie tak sie rozbestwili ze za stan "Zero" chca 10.000 zl za sama robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 21.11.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 na kujawach za niepełne zero, czyli bez ocieplenia, zasypania i bez chudziaka...dom 210 m na parterze...6 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 30.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 (edytowane) T Edytowane 29 Listopada 2012 przez aa***a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 01.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 jak na taki domek to cena jest rewelacyjna na Slasku ludzie tak sie rozbestwili ze za stan "Zero" chca 10.000 zl za sama robocizne Mój rozbestwiony ale dobry fachowiec za stan zero wziął 11000 PLN. Za cały SSO 48000 PLN. Dom jak w linkach i awatarze. Wbiłem sobie w łeb mantrę "jakość kosztuje, jakość kosztuje..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts