Lucyna1 29.11.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ja tez jestem zwolenniczka duzych szklanych powierzchni. W naszym domu sa głównie duże jednolite tafle ,bez podzialów i szprosów. Mam nawet w kuchni dwa koło siebie 140x 140cm.Wygladaje bardzo ładnie i dajea sporo swiatła. Jedynie nie jestem zadowolona z drzwi balkonowych ,bo mi producent na siłe dał poprzeczki do drzwi ,bo niby duze szklane połacie i nie bedą mogli mi dac na nie gwarancji. No cóz zasłonie je firanka i nie bedzie widać . Okna mozna obejrzec w naszym dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 29.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jak to jest z tymi drzwiami: czy naprawdę muszą mieć poprzeczki ze względów wytrzymałościowych? Czy ktokolwiek z was ma drzwi balkonowe bez poprzeczek? Moje będą miały 150x220 czy muszą mieć poprzeczki? A i jeszcze jedno może ktoś wie, która z firm produkuje takie drzwi jak "do sklepu" tzn z dodatkowymi zamkami, dodatkowymi zawiasami i nizkim progiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 30.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Brać jednopołaciowe! Niech szprosiki znikają z naszego krajobrazu! A co do złodziei - oni też swój rozum mają i wybierają sobie mniejsze, bo nie lubią jak im się tafla szkła wali na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 30.11.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Szprosów bardzo nie lubię, ale pasują mi takie tradycyjne okna dzielone na pół - oczywiście do odpowiednich wnętrz i niedużego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 mam okna 150x150 i 180x150 ladnie wygladaja, dobrze sie myje....i to tyle....powazna wada jest to ze w lato nie mozna otworzyc okna ( tylko uchylnie). teraz po 4 latach uzytkowania zdecydowanie zrobilabym dzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 mam okna 150x150 i 180x150 ladnie wygladaja, dobrze sie myje....i to tyle.... powazna wada jest to ze w lato nie mozna otworzyc okna ( tylko uchylnie). teraz po 4 latach uzytkowania zdecydowanie zrobilabym dzielone.[/quote A czemu nie można tego okna otworzyć tylko uchylnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 02.12.2007 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 teraz po 4 latach uzytkowania zdecydowanie zrobilabym dzielone. DLACZEGO NIE MOŻNA OTWORZYĆ??? Moje się normalnie otwierają i uchylają też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 02.12.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Bo mają duże skrzydła, które zajmują dużo miejsca - zapewne o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.12.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Miałem w starym mieszkaniu takie 150x150 , upierdliwe przy szerszym otwarciu , łatwijsze w myciu, ale w nowym domu zrobię tylko dzielone bez słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts